Life of Tess

Måndag

Kategori: Tess

God morgon!
Då va det måndag idag och jag har precis lämnat hjärtat på dagis. Ska sätta mig och käka frukost som blir gröt idag :) nyttigt ha ha
I kväll sen ska jag iväg o bygga mina naglar ooo vad jag längtar känner mig naken nu utan dom ;)

Lat

Kategori: Tess

Ja älsklingen e i Kåseberga nu men jag palla fan inte färga håret :) så har duschat och gjort hårinpackning i stället ... Snart blir det film kväll så fort mina hjärtan kommit hem igen :)

Espresso house

Kategori: Tess

Jaha då va man frisk idag ... Så konstigt vakna i morse o kände mig så frisk att det kändes som jag hade drömt alltihop :/ ha ha . Så har spenderat dagen med frukost på EH ärenden på stan och på anmäla mig till arbetsförmedlingen med mamma. Nu sover lilleman som varit på dagis och när han vaknat blir det en runda på stan med Patricia :) i kväll blir det filmkväll med älsklingen när han kommit hem från Kåseberga och innan dess ska jag färgs håret och noppa ögonbrynen :)

Dagens outfit

Kategori: Tess

Sjuk

Kategori: Tess

Usch ja e nog påväg att bli sjuk =( Har ont i halsen plus värk i hela kroppen... as trött och ingen ork att göra ett skit =( så drygt pallar inte ens blogga mer.... sitter o tröstar mig med en bit cheesecake

Helgen

Kategori: Tess

ja detta har minsann varit en hektisk helg... började på torsdagen då jag va ute med jobbet och käka middag på Östergatan i Ystad. Har aldrig varit där innan så va riktigt skoj att gå till ett nytt ställe =) Och snacka inte om maten shit my god den va svin god lätt jag vill dit igen. Tänkte bjuda med älsklingen någon romantisk kväll ;) Hemma igen klockan 22 och jag somna direkt.

Fredag
Då va vi hembjudna till mina föräldrar på kalkon middag =) och det va riktig gott det med. Pappa lagar god mat han =) kvällen fortsatte sen med lite poker spel när minstingen hade somnat. Jag drog hem klockan 23 och älsklingen stanna kvar och spela poker med pappa och dök upp hemma igen kl 05.30 haha ovanligt =)

Lördag
Då hade vi middags bjudning hemma hos oss för Linda + Angelina, Jennie + Anders och deras barn så va fullt hus =) Men det va kul för Sebastian även om han va blyg i början men det släppte ju sen och han somna inte förrän klockan 21 =) När alla barn somnat åkte chips och godis fram och vi spelade ett spel som heter Helt Hysteriskt. Skit kul spel måste jag skaffa =) klockan 01 åkte alla hem och vi våldgästa sängen ;)

Söndag
Japp det är idag och vi har spenderat största delen av dagen till att slöa i soffan. Fram mot eftermiddagen begav jag mig ut en sväng på stan med mamma och lill killen o kolla lite i affärer. Och nu på kvällen har mina föräldrar varit här och spelat bingolotto plus käkat middag och nu e vi själva igen. Har precis duschat och slö glor nu lite på tv och ska snart krypa ner i sängen och sova ut inför en ny vecka som ska börja =)