Life of Tess

Coffe

Kategori: Tess

Sticker till Aneta o tar en fika =P

Sebastian

Kategori: Tess

Älsklingen har tattuerat in Sebastian på bröstet visst e den fin =)=)



Bio med älsklingen

Kategori: Tess

Efter Tosselilla så begav vi oss hem igen för att snabbt slänga oss i duschen och sen vidare på Bio. Ja mamma o pappa kom till oss o passa Sebastian så jag och André kunde gå på bia och se den Pirates filmen. Tyckte filmen va skit bra men det här med 3D va ingen wow effekt tyckte jag... kan lika bra sen den som vanligt här hemma ihopa kurad i soffan med täcket =)=) mycket mysigare... men ändå lite mysigt att gå på Bio med sin älskling och va bara vi för en stund ;)

Tosselilla

Kategori: Tess

Spenderade hela dagen igår på Tosselilla med André o Sebastian, Linda Angelina o Dajje och Vonki. Hade riktigt kul faktiskt och Sebastian tyckte det va skit roligt. Bada i bollhavet och red på ponny hästar =)=)

Här kommer lite bilder från gårdagen





God morgon

Kategori: Tess

Har ni sätt det programet doctors 90210 på tv 11... ser det just nu helt sjukt en föredetta porrstjärna har slutat med porr filmerna och gått över till att låta sig hängas 4 meter upp i luften med hjälp av krokar dom tryck genom huden såååå sjukt. Men hon njuter av smärtan därför hon blivit beroende av plastikopperationer.... =/ Haha e det så det ska sluta för mig med =)=)

I dag ska jag och sebbe hem till Linda och Angie Bangie o busa... eller ja barnen får busa o vi dricka kaffe o snacka skit.....

Älsklingen slutar tidigare i dag och jag har satt ölen på kylning så det finns till i kväll... då blir han glad ;)



Film Tajm

Kategori: Tess

Så resultatet blev kanon bra och hon blev jätte fin i håret =)=) kanske skulle blitt frisör som svärmor föreslog =)

Lillen sover nu och jag o hunny ska se klart Did you hear about the Morgans som vi börja se för någon dag sen... har ni sätt den??? Tycker den är helt okej.

Hade vatt något ;)

Kategori: Tess



Vi får väll se vad framtiden håller .....

Kyrkis

Kategori: Tess

Varit på kyrkis idag med lillfjun. va svin drygt i början fick sån jävla huvudvärk o börja må illa... men efter lite tabletter så släppte det igen =) O kaffet gjorde ju verkligen susen det me haha.
Efter sångstund och frukost somna lilleman och jag begav mig till arbetsförmedlingen för att anmäla mig till A-kassan och diskutera min utbildning som jag ska göra =D LÄÄÄNGTAR

Nu hemma igen och sitter o kollar efter intensivutbildningar till körkort... Måste fan ta de nu... fanns en i Ystad som gick på 11.000 så bara att börja spara.

Snart kommer Patricia och jag ska färga hennes hår. Spännande att se resultatet då jag aldrig gjort det förr hihi.

Utbildning och opperationer

Kategori: Tess

Jaha då va vi tillbaka på dieten igen och havregrynsgröten slank motvilligt ner i morse. Nu sitter jag med en kopp kaffe och väntar på att klockan ska bli 12 så jag kan få äta en macka.
Har bokat tid för att bygga naglarna nu igen haha så typiskt mig att vela fram o tillbaka med dessa naglar =) men nu ska dom byggas iaf och jag kommer att göra ett återbesök iaf för vill ha fina naglar tills vi åker till GBG och ser Iron Maiden. Så nu blir det solning, diet och fina naglar som gäller så man e i toppform till GBG =)=) e ju ändå en hel helg vi ska spendera där uppe bara jag och Älsklingen så när man e barnledig och ska sova över på en båt helt ensamna får man ju anstränga sig lite ;)

Många bollar i luften har jag för tillfället både gällande utbildningar och opperationer =)=) ooo ser fram i mot båda jätte mycket ska bli skit kul... vad det gäller berättar jag när det börjar närma sig =D Fick erbjudande om att börja redan på måndag men får vänta tills Andre e pappa ledig iaf så vi inte behöver lämna bort vårt lilla charmtroll. Har ju inte fått någon dagisplats än eftersom vi inte ska skola in förrän i Augusti.


Frukost =D

Kategori: Tess

Det e gott med räksallad och smörgåsrån jag LOOOVAR =)=)



Lekplatsen

Kategori: Tess

Idag började vi med en sovmorgon till kvart över 7 =) Det va riktigt skönt.... Efter det begav vi oss till kyrkis som va i dag mellan 9-11 bara pojkar där i dag och lilla busiga Angelina =)=) alltid kul o se när barnen typ "leker" med varandra och har leenden ända upp till öronen. Sen somna lille man och jag mötte upp mamma för frukost på Espresso House. Riktigt skrek efter kaffe gäspa hela tiden hehe.

Dom vanliga runderna blev det sen på hm o Lindex och sist begav vi oss till lekplatsen med busungen och mormor roade till Max... kommer lite bilder här....






Snuggles

Kategori: Tess

lite bilder från när jag va på Snuggles och fika med Sebastian, Linda och Angelina för ett bra tag sen



Gå ner i vikt

Kategori: Tess

ja tydligen så ska man göra det om man bara följer dessa punkter.

* Ät 5 gånger per dag (Frukost, Mellanmål, Lunch, Mellanmål och Middag)
* Ät enligt tallriksmodellen. Halva tallriken med grönsaker.
* Ät 3-4 frukter om dagen
* Välj fullkorns ris, pasta och bullgur
* Ät bara fullkornsbröd
* Drick 2 liter vatten per dag

Sen följ detta promenadschema för att få bättre resultat.

Vecka 1-4

Måndag, Onsdag, Fredag : 30 min
Tisdag, Torsdag, Lördag: Vila
Söndag: 40 min

Vecka 5-8

Måndag, Onsdag, Fredag: 40 min
Tisdag, Torsdag, Lördag: Vila
Söndag: 45 min

Vecka 9 och framåt

45 min varannan dag









Ett annat knep är att ät vad du vill i måttliga mängder och ät inget efter kl 18 på kvällen =)=)

Titta Han går =)

Kategori: Tess

Igår så va jag på rytmiken med Sebbe och efteråt blev det hem igen för det va så trist väder att va ute i. Så det blev en riktig tråk dag igår och inte roligare att Andre jobbar över hela veckan o inte e hemma förren 7 på kvällarna. Tur man har Sebastian som kräver matlagning annars hade det inte blitt så mycket av med middag på hela veckan =) Så igår blev det typ lasangette fast jag gjorde köttfärsröran och koka pastan för sig i stället.

Idag så började vi vår morron kl 6 i morse då en liten kille va klar vaken och nästan studsa i sängen. Förresten han har börjat gå det har jag glömt att berätta =)=) STOLT mamma som skriver nu hihi.... han släpper hela tiden nu och fösöker både springa o gå på egen hand min kille börjar bli stor nu =D

Aneta kommer snart över på en kopp va några veckor sen vi sågs nu så ska bli kul att träffa henne. Efter det så ska jag o Sebbe till mamma o pappa o hälsa på. Dom ringde igår o ville vi skulle komma över så dom fick se när han går haha tramsiga dom e =).... så tänkte tigga till mig en lunch eller iaf fika när jag e där.

Andre jobbar som sagt till 7 i kväll igen =( men man får ju tänka på pengarna. Behövs nu oxå med tanke på att han körde o krocka bilen i förra veckan =/

weekendbag

Kategori: Tess

OOOOOO äntligen har jag fått min LV väska =)=) och jag älskar den. Mitt hjärta köpte den till mig så nu har jag min resväska till GBG klar och Den blir handbagage väska när man ska flyga...... visste e den fin =)

Valborg

Kategori: Tess


Valborg firade vi hos ett par vänner och deras underbara son Milton. Det blev grillning på menyn och en nypon kaka till efterätt. GOTT men det e de ju alltid när dom har bjudningar =) Hela kvällen va underbart mysig barnen lekte som bara den hihi och Sebbe överaska mamma med allt möjligt han tyckte va gott att äta... vitlöksbröd, korv med bröd, fetaost m.m. =) så det va bara till o lägga ner barnmaten igen =)
När dom små somnat åkte spelet fram. Detta va nått nytt som Markus hittat (Faster Agatha) haha de va faktsikt riktigt kul. Gick ut på att ta kol på sina motståndare och jag vann första omgången thumbs up for me =)

Här är lite bilder från kvällen