Life of Tess

hmmm

Kategori: Tess

vakna med ett ryck i morse och trodde jag sovit bort hela morronen men klockan visa sig bara vara halv 10 =)=) blev super sugen på att sticka till stranden men solen va i moln ju... jätte konstigt väder trodde det skulle bli regn o oska så drog ner mamma på stan i stället....

Där blev det en runda in på H&M, Lindex och apoteket... sen köpte vi vars en maltes och gick hem o åt frukost =) mums tack så mycket mamma =)=)

sen promenera jag hem igen efter som hon skulle vidare på golftävling (håller tummarna)...

Väl hemma tog jag ut katten en runda som blev överlycklig =) nu ligger hon helt deckad här hemma heheh....

Real housewifes i kväll =P



XOXO

Oj oj oj

Kategori: Tess

Ja gud vad jag har brännt mig.... usch mina stackars axlar får nog se hur det blir med stranden i morron.... kanske en runda på stan i stället med fika =P

Underbar dag i dag... inledde morronen med frukost på Bäckahästen med Bella, Nathalie och deras mamma och mormor lovely helt underbara människor... Sen drog vi vidare till stranden där vi låg ca 3 timmar dränkta i olja haha så får nog skylla sig lite själv att man e så bränd =/..... sen blev de tappas och mys uppe på marinan och sen begav vi oss hemmåt där jag fick påbörja maten som jag och älsklingen slevat i oss nu =)=)

nu blir det soffläge och tv som gäller

XOXO

roat mig med kameran

Kategori: Tess





STRANDEN

Kategori: Tess

JA nu har man varit på stranden och spenderat 4 timmar i hopp om att få lite färg =) Låg först där med mamma 10-12 sen kom Vonki o Linda och avlöste =)=).... promenera bort till affären sen och hälsa på Camilla en stund och prata (beeeeeppp) =)

Nu e jag hemma o klockan är 16.00 och jag börjar bli ganska så hungri.... Älskling kom hem nu så vi kan äta middag =)

Stranden i morron igen =P i kväll blir det bara slappa framför tv´n till real housewifes kl 21.00 =) o ja det skulle man varigt fy fan vad härligt haha synd man inte gift sig rik =D eller vad säger ni?

lat

Kategori: Tess

Usch ja det kan man säga att jag e idag... skulle ju vara så duktig och gå o träna i dag men kan ju säga som så mycket att jag inte ens kommit utanför dörren än =/ aja ska snart träffa Carro och ta en fika. =) sen blir det en runda bort till Saluhallen och handla till middagen som i dag blir:

Kycklingfilé fylld med keso och lindad med rökt skinka och sen en sallad till det =) MUMS.

E ju tvungen att äta nyttigt nu... Älsklingen ligger inne med strikt diet inför beachen 09 haha =) så duktig du e hjärtat tänk om jag oxå kunde bli det =)

Sen i kväll blir det en runda bort till mamma och fixa ögonbrynen och sen till solariet och pressa lite :P

Puss haj