Life of Tess

LÖRDAG

Kategori: Tess

Igår gjorde jag en hel dag på stan. Först mötte jag upp söta Linda och gick lite i affärer med henne för att sen ta oss till Espresso House där vi träffade Emelie och hennes kille och sötnosen Kelsy. Efter det så begav jag mig till Guldfynd för att köpa födelsedagspresent till Svärmor som vi ska fira idag. Det blev en jätte fin klocka hoppas hon oxå tycker om den =)
Sen traska jag bort till HM där jag köpte hårspray och en klänning =)

Va tvungen att gå hem om sen för att käka lite.... sen stack jag bort till Hartmans och fika med Jennica, Marta, Mia och hennes kille. Jag och Jennica gick sen till Boston och titta lite för hon hade inte varit där sen dom börja sin utförsäljning... så jag hitta så klart ett linne oxå där haha varför kan jag inte komma ut tomhänt från en affär ;)

Sen kom jag hem igen vid 4 tiden och då satt älsklingen och spela poker med Tommy och Håkan... men när dom stack vid 6 så traska vi bort till Turkarna och handla godis och sen in på MAX för att handla middag =)

Hemma igen intog vi soffläge och kolla på en film som heter Snabba Cash.... riktigt seg film faktiskt tyvärr =(

Early morning

Kategori: Tess

Vaknade kl halv 9 i morse fortfarande ap trött men älsklingen fick samtal från Tommy som undra om han kunde komma hit så det va ju bara att stiga upp.
Dom 2 kila iväg för att köpa lite bullar till frukost, så i dag blev det 1 rosenbulle och 1 kopp kaffe som stod på menyn.

Nu har dom stuckit iväg för att fiska och jag slöar lite framför datorn.... tänkte läsa lite körkorts teori nu och sen bege mig ner på stan för att inhandla födelsedags present till svärmor som ska firas i morron.

Va på Bryggeriet igår och åt buffé med Andre och mina föräldrar. Efter det så begav vi oss hem till oss och snacka lite skit o så för att sen bege oss vidare mot PC. Där träffa vi Patricia och hennes karr och en hel del annat kul folk =)=)... va där typ till 12 men sen fick jag såna jävla värkar så klara inte av att sitta kvar längre utan fick bege mig hem för att sova....

Mina knäppa föräldrar där i mot gick till ett uteställe som heter Bar A Bar här i Ystad där dom flesta är typ 25-30 haha och fortsatte festa för att sen avsluta kvällen med natta mat på MAX=)

haha snacka om omvända roller det brukade ju va min vanliga helg tur =)=)

Lite bilder

Kategori: Tess

Så här såg jag ut när Älsklingen bjöd ut mig på middag förra helgen





Älsklingen när vi hade hyrt 3D film haha



På väg ut på stan en dag

Shop o Holick

Kategori: Tess

Här är mina senaste inköp =)

Linne från MQ som va födelsedagspresent från mamma o pappa



Byxer från Bik Bok



Tub Topps klänning från Lindex



Tröja och Baggy Jeans från Boston



Fredag och 9 dagar kvar

Kategori: Tess

Vaknade kl 8 i morse med en pigg älskling brevid mig. Han e ju ledig idag så.... vid 9 promenerade vi bort till Saluhallen för att handla lite frukost. Det blev rökt skinka, dill Majonäs, oboy, mjölk, gurka och tranbärsdryck.

Sen hem igen för att då äta och slappa lite. Sen stack A ner till sitt jobb för att göra hmm något och sen nu iväg till Kåseberga.

Själv har jag städat lite och fick ta en paus pga dessa jäkla foglossningar grrr så drygt.... Nu e det bara 9 dagar kvar tills bebisen e beräknad att komma ooo jag längtar som bara den. Inte bara efter att få hålla o pussa min älskade bebis utan även att få bli av med denna dryga jätte magen och alla problem som den ställer till med =/

I kväll blir det Bryggeriet som står på schemat. Ska dit med Andre och mina föräldrar för att äta buffé och sen kanske ta en sväng om ner till Marinan. Skulle tydligen va en trubbadur där i kväll.

Mamma och jag ska även ner en sväng på stan när hon har vaknat för Boston har utförsäljning i dag och man vet ju aldrig om nått hoppar på en haha =)

Igår va jag på Åhlens och spendera lite pengar inköpte:

* Badsalt för fötterna
* Ögonbryns pincett
* Deodorant
* Pormask plåster (svinbra)
* Veet hårborttagning
* Nagelbands Cremé




När min lilla pojke har ploppat ut så ska jag

* Bygga naglarna
* sola
* Färga & klippa håret


E lite fundersam bara vet inte om jag ska färga håret svart eller om jag ska ljusa upp det med en grundfärg och sen slingor i 2 nyanser kan kanske va snyggt om man blir lite brun och satsar på lite ljusare nu i sommar....

Vad tycker ni förslag???

Fika, Lunch, Städa

Kategori: Tess

Vaknade kl 8 i morse av att solen strålade in i sovrummet... så det gick absolut inte att sova mer utan jag begav mig upp och gjorde mig i ordning för att sen sätta tänderna i lite frukost. Slöa en stund framför tvn till Våra Bästa År.

Begav mig sen till Hartmans för att fika med Aneta o Camilla. Men det visade sig att Camilla glömt bort vår fika och låg hemma o sov hahaha... så jag o Aneta mumsade själva på en caffe latte med hasselnöts smak och en äpplelyx kaka =)=)... Sen gick vi bort en runda till Lindex där Aneta skulle byta ett par byxer till Kevin och sen vidare bort mot H&M där jag köpte ett par boxer trosor. Tänkte kan kanske va skönt att ha efter förlossningen =)=)...

Jag begav mig sen hem för att få i mig lite lunch som bestod av Keso (chilli) och kyckling.....



Nu ska jag ta ett svep med damsugaren och damtrasan för att sen i kväll slänga mig i soffan och njuta av Greys Anatomy med Hunny.....

Förresten 11 dagar kvar i dag till beräknad förlossning ooooo vad jag längtar =)=)

LYX

Kategori: Tess

God morgon =)

Vaknade typ 9 i morse och låg kvar en stund med älsklingen och mös innan han begav sig iväg för att handla bullar till oss =) Sen stack han till Kåseberga för att göra lite jobb och jag bestämde mig för att bli hemma och pyssla om mig själv lite.

Så nu har jag rakat benen och sitter just nu med en härlig ansiktsmask =) mmmm lyx hihi... sen ska jag måla naglarna och noppa ögonbrynen så jag blir riktigt fin till i kväll.



I kväll ska nämligen Älsklingen bjuda ut mig på middag nere på Marinan =) Lägger upp bilder sen från kvällen.

Igår kväll kolla vi på film (American Virgin) och käka pizza. Han drack öl och jag njöt av alkoholfritt vin hihi.

 

Heldag med mamma

Kategori: Tess

Haft en heldag med mamma i dag. Började med att jag promenerade hem till mamma och sen begav vi oss ner på stan... först HM där jag köpte ny bh o trosa endast 75 kr så billigt =)=) och sen stack vi till Lindex och där hittade jag en jätta fin klänning som jag ska springa ner o köpa i morron =)



Vi landade sen på Hartmans och käkade frukost och njöt i solens värme.... efter det begav vi oss till Åhlens och sen till BVC för att lämna papper.

Mamma bjöd på middag i dag oxå så har precis kommit där ifrån mätt o belåten efter bakad potatis med tonfiskröra GOTT!!!



Nu ska jag diska och sen hoppa i duschen för att hålla kväll !!

fika o mys

Kategori: Tess

I dag har jag spenderat ett X antal timmar på Hartmans och stan med Camilla, Aneta och Maria =)=) det va riktigt härligt väder kunde till o med sitta i bara linne på deras uteservering ooooo älskar det =)=).... medans dom andra syndade i kakor o kaffe så tog jag en SVIN dyr räk o kräft sallad och en cola light.

 



Efter detta så hämtade älsklingen upp mig och vi begav oss för att tvätta bilen och köpte vars en mjukglass hihi... och sen hemåt för att äta en kycklingsallad med vitlöksbröd. =)=)



Nu ska vi köra o handla moped som A sen ska sälja vidare... knäppis han o sina affärer haha. och sen i kväll blir det Greys Anatomi =P

XoXo

GRILLAT =)

Kategori: Tess

I går så va jag på MVC med mamma för att göra hälsoundersökning på mig o bebisen. Och allt va jätte bra. Efter det så begav vi oss till stan för mamma skulle in på Dressman och handla lite tröjor.

Innan vi kom ner om stan så gick vi in om Åhlens för jag skulle handla en dricka på Hemköp. Vi står i kassan och bakom oss va där inte fler kunder... men tydligen så hade det dykt upp en Gubbe och kärring som jag inte märkte och när det blev min tur så knuffa hon mig i ryggen och slängde upp en jävla pinne på bandet för att skilja våra varor åt och kläcker komentaren dagens ungdomar för stressade för att kunna lägga upp en skiljepinne på bandet.... och började slänga upp sina äckliga jävla varor....

Jag blev helt paff stod där o fundera på en bra kommentar att säga tillbaka men fan kom inte på nått så blev bara Sicka IDIOTER det finns alltså sen tog jag min dricka o gick..... grrrrr va så jävla irriterad satans fyllekärring undra vem som va stressad egentligen..... =/

Aja sen på kvällen kom Patricia på besök hon skulle låna datorn... och när älsklingen kom hem från jobbet så bestämde vi oss för att grilla. Så det blev grillat med coleslaw, vitlöksbröd och sallad till middag i går mmmm så gott... årets första grillade kött hihi älskar att sommaren e påväg =)

Överaskad

Kategori: Tess

Ja i söndags så vaknade jag av att älsklingen låg o kittla mig på näsan haha kl 8.40 på morronen grrr hihi men när jag slog upp ögonen så frågade han till min stora förvåning om jag ville gå ut någonstans och äta frukost ... WHAT???? Han hatar att fika så jag undra om han hade slått huvudet haha men jag blev skit glad.

Så vi begav oss till Espresso House kl 11 för att då käka. Han tog en räkmacka och jag en scones med philadelphia och marmelad plus en vanilj latte ooo vilken härlig Söndag =)

Sen klockan 3 va det dags för kalas hos mina föräldrar... skulle nämligen fira min mamma och mig som fyllt år... så där blev det kaffe kakor och fransk choklad tårta njam njam =P



Efter det så begav jag och Andre oss till hmmm degeberga tror jag för att kolla på en moped han tänkte köpa och sen sälja men tyvärr va det rent skit en sönder rostad klump bara... så det blev ingen affär där inte. Begav oss hem igen i stället och beställde pizza o kolla på Ballar av stål.....

Helsingborg och myskväll

Kategori: Tess

Va kul att åka en runda till Helsingborg inte så ofta vi e där ju... =/ så det blev en liten fika där hemma eftersom Maria fyllde 36. Sen tog vi den trogna Bravida bilen hem mot Ystad igen lastad med skötbordet som vi fick =).

Skötbordet blev kanon bra nu fick jag även en byrå ju till bebisens kläder och sängkläder m.m. plus att jag fick förvaring till blöjorna och så.... så det blev toppen. Skönt att det blev löst har ju varit ganska så stressad över det hihi.

Vi kom hem igen vid 7 på kvällen så då blev det filmtittande och mys med älsklingen och självklart chips med dippa =)

Lördag

Kategori: Tess

God morgon sötnosar =)

I går så va jag faktiskt ute en runda nämligen på PC med Älsklingen Håkan o söta Carro. det va riktigt kul att komma ut o träffa folk. Vissa kolla lite konstigt på mig för att jag satt där höggravid men va fan jag klättrar snart på väggarna kan inte bara sitta inne o kolla på film om helgerna såååå jävla tråkigt det e nu. Nä jag unna mig en kväll på krogen med Alkoholfria drinkar jag menar why not jag e inte döende bara havande =)

Vakna klockan 9 i morse så gick upp för att göra ett tappert försök till att raka benen hihi planen va nämligen att en klänning skulle åka på visserligen med strumpbyxer men ändå känns inte lika fint med ben som en varulv haha. OCH JAG LYCKADES weee.

Begav mig sen bort till Saluhallen för att inköpa en ciabatta till frukost. Fick ju äta själv eftersom älsklingen skulle iväg o göra jobb på Pizzeria Regement. Men gott va det iaf =).

Nu rullar snart bilen mot Helsingborg så fort hunny kommer hem bara... ska hem till min Morbror och hämta ett skötbord som vi fått och även ta en fika mums.

Riktigt härligt väder idag så blir nog en runda på stan sen eller nått i den stilen... inne kan jag inte sitta iaf då kommer jag få duktigt med ÅNGEST!!!!!

Torsdag och underbart väder =)

Kategori: Tess



Fikade med Aneta och Camilla igår =) idag tvättar jag det sista som blev över från igår men nu tänkte jag bege mig ut i det fina vädret och njuta lite... tänkte försöka få på mig mina converse haha önska mig lycka till har ju inte bara mussepigg händer utan även kalle Anka fötter =/

Malmö och fira min födelsedag =)

Kategori: Tess

Ja det va vi den 2 April jag och älsklingen. Tänkte lägga upp lite bilder här från då =)

På väg in mot malmö =P





Inne på Elysee och äter fondue





Helt underbart perfekt dag =)

Happy Birthday

Kategori: Tess

Weeee ja idag fyller jag år blir hela 24 år GAMAL =) än så länge har dagen sett ut som så att jag och älsklingen hade en härlig sov morgon tillsammans ;) sen stack han och tränade och handla frukost BAGELS mmm så gott. Men det va nog den största bullen jag sätt någon gång haha mätt blev jag iaf.

Nu ska vi snart ut i det härliga vädret och mysa lite, sen i kväll så ska vi in till Malmö och shoppa lite på Entré. Och sen efter det så ska vi till Elysee och äta fondye oooo härliga fredag.. jag älskar att fylla år =)..


Detta fick jag i present av äsklingen + middagen sen i kväll och frukosten i morse =)

LINDA & DAVID och den lilla sötnosen =)

Kategori: Tess

Det blev lite ändrade planer idag. Patricia fick förhinder så i stället så träffade jag Linda som tog sig hem från BB i dag =) följde med henne hem och beundrade den lille sötnosen oooo gud vad söt hon e... ser ut som en docka =)

Här kommer lite bilder...

Skärtorsdag =P

Kategori: Tess



I dag ska jag iväg o handla påskägg och påskliljor med Patricia =P

I eftermiddag så ska jag ut o gå med mamma blir förmodligen en runda på stan kan jag tänka mig.

Skärtorsdag i dag så blir ni av med mig så vet ni vart jag e haha bara att joina på blåkulla hihi