Life of Tess

God morgon Tisdag

Kategori: Tess



Precis vaknat nästan... usch vad jag e seg i dag =/ ska käka lite frukost tror jag... sen ska jag bege mig till MVC. Har tid där i dag kl 12.30 för att mäta magen och lyssna på bebis hjärta.

Jag va ju där i går för jag tog fel på dag så hoppas verkligen att det e rätt nu =)

På schemat sen vet jag inte riktigt funderar på att göra en riktigt grundlig städning här hemma dvs rensa allt... skåp lådor garderob m.m. =)

Eller så blir det att gå en runda på stan och kanske klämma en vanilj latte på Espresso House .

På fredag fyller jag år... blir 24 år gamal =) Då ska älsklingen bjuda ut mig på middag och jag fick välja vart jag ville gå =) så jag bestämde mig för Elysee i malmö och äta Fondye mmmm love.
Innan det så ska vi in en runda på Entré hälsa på jobb och hämta mitt linne som jag beställt hem på NEXT.

Wake up call

Kategori: Tess

Vakna i morse av ett samtal o fick veta att underbara LINDA fått sin dotter i natt =)=) GRATTIS

oooo jag vill oxå nu hihi

Nu ska jag o älsklingen köra o handla in för veckans middagar plus lite annat =P

Fredag i blodet igen =P.....

Kategori: Tess

I går va sista dagen på föräldragruppen... rätt skönt faktiskt tyckte det va lite löjligt som vi syssla med i basängen innan vi gick upp för att prata kring förlossningen och tiden efter barnet e fött. Jag menar dansa armkrok och cykla med stora gummi slangar mellan benen känns inte som jag kommer ha någon nytta av detta när jag ska föda haha.... men efter vi badat klart va det helt klart värt att gå på det... mycket vi prata om som man inte tänkt på eller du kan fråga frågor om saker du hört som ofta visa sig inte vara sant alls.... som att du tydligen visst det kan sola solarie när du e gravid fostret tar ingen skada alls..... hmmm så jag har gått o varit vit i 9 månader helt i onödan..... aja hade kanske varit dumt att chansa med lite solning eftersom du lätt kan få pigment förändringar.


Våffeldagen va det igår.... hade lite smått panik att jag inte skulle få äta någon våffla =/ men efter föräldragruppen tyckte älsklingen vi skulle köra o handla våffelsmet och slänga ihop lite våfflor när vi kom hem och gissa om jag inte va sen på den idén hihi... så vi fick låna våffeljärn av mamma o pappa eftersom vi inte äger något själv =) SÅ TACK SNÄLLA




I kväll ska Älsklingen ha hem sina arbetskamrater här med middagsbjudning och förmodligen en redig jävla syppe fest hahaha.... själv e man utslängd eftersom det e grabb kväll så bjöd hem mig till mina föräldrar på middag hihi....
så när kusten e klar så hör A av sig så jag vet om jag kan komma hem eller inte =P

Tidig morgon

Kategori: Tess

Vaknade i morse kl 7.30 av att en bil stod o tutade som en galning och jag flög ur sängen o tänkte vad fan e de som händer.... jo det visde sig att en kvinna hade parkerat sin bil precis i gattet som man kör ut i från parkeringen i så min granne kom inte ut med sin bil hahaha.... blev ett jäkla liv och jag blev för pigg för att somna om =)

Rätt skönt ändå faktiskt o va uppe tidigt.... jag drog mig lite i sängen för att sen stiga upp kl 8.00. Tog först hand om jätte berget med disk som älsklingen så snällt hade lämnat till mig igår efter alla hans förberedelser med cheeskake och rullader o allt inför hans kill kväll på fredag.!

Väl klar med det blev det dags för frukost och lite mys framför tvn i soffan =) älskar lugna mornar...

Kl 12.00 drog jag ut på stan för en fika med Aneta på Espresso House.... jätte mysigt sen gick vi till Lindstens och hälsa på Birgitta och checka läget hur det går på nya jobbet =)=) *förlåt för alla jobbiga frågor hihi*

vi skiljdes åt kl 14.00 så begrav mig hemmåt för att käka lite lunch.... och nu sitter jag här.. tänkte kolla Ghost Wisper nu kl 16.00.... sen får vi se vad som händer UNDERBART väder idag så blir kanske att man går ut en runda sen....

Måndag

Kategori: Tess

I dag har jag inte gjort så jätte mycket... eller ja jag har ju städat här hemma damsugat och torkatgolvet plus röjt en massa =)

Annars så har jag bara slöat framför tvn.... detta står på schemat resten av kvällen...

*duscha
 

Sen blir det dessa program på dumburken...



I morgon blir det en runda på stan med mamma... se om Ystad butikerna har något kul att erbjuda =P

shopping i malmö

Kategori: Tess

Varit på shopping runda med mamma i malmö idag =) Så himla mysigt att det bara va vi,  va så länge sen shit tror nog inte det har hänt sen jag va i tonåren hihi så det e ett tag sen =)

Iaf tänkte lägga ut lite bilder på det jag köpte....

DETTA FICK JAG I FÖDELSEDAGSPRESENT AV MAMMA O PAPPA



Jag fick även ett jätte gulligt linne men min strl va slut så ska hämta hem det den 31 MARS =) så då lägger jag ut en bild på det oxå...

Detta köpte jag själv



OCH DETTA FICK JAG AV JOBBET TILL VÅR LILLE BEBIS =)

 

NI E SÅ GULLIGA TACK SÅ JÄTTE MYCKET =)

Change of plans

Kategori: Tess

Ja som sagt så blev det lite ändrade planer igår... va påväg in för att ta min efterlängtade lång dusch för att sen pyssla om mig själv lite. Men halvvägs in kommer älsklingen hem och berättar att vi ska till Kenneth o Isadora för att spela biljard o käka pizza =) jag blev skit glad ska jag erkänna... händer ju inte så ofta att man e inkluderad om helgerna längre =)

Härliga Lördag

Kategori: Tess

Hej mina sötnosar Gud vilket härligt väder i dag =) ... Har precis kommit hem från stan efter lite shopping och fika med mamma. Handla 3 par nya trosor och ett nagelack på hm och sen tog vi en sväng in på Espresso House där vi stötte på Linda o Tina =)=)



i kväll ska jag först ha lite egenvård dvs lång dusch, BUS, hårinpackning och måla naglarna =)=) mmm love it så snygg och fräch man känner sig sen hihi.

Fortsättning på kvällen sen blir mys i soffan med god middag och melodifestivalen med Älsklingen.





Espresso & Bryggeriet

Kategori: Tess

Ska snart iväg o fika med fina Linda på Espresso House =)..... sen skulle jag nog hjälpa pappa att shoppa enpresent till mamma som vi ska fira i kväll.

 såhär ser det ut i lilla Ystad =)


I kväll blir det Bryggeriet då för att fira mamma som fyller 47 den 15 MARS =) GRATTIS
Dom har arrangerat nått nytt nu som dom testar nämligen After Work som innebär Buffe och en jätte stor öl för 88 kr... och du får ju äta hur mycket du vill så väldigt prisvärt =)=)

Vi skulle va där redan kl 17 när dom öppnar för att det ska vara så frächt som möjligt.... sen kommer det nog bli att vi glider vidare till mina föräldrar för lite bowling och poker turnering =)

Riktigt kul faktiskt för vi e ca 20 personer som kommer sitta vid samma bord... någon som arrangera på facebook så vi kommer heta facabook bordet haha =)=)

shopping

Kategori: Tess

Nu har jag varit och handlat mig ansiktsmasker =)=) känns så lyxigt att göra en ibland och så frächt efteråt tycker jag... eller vad säger ni?



Va även en sväng på Netto med mamma o pappa... och pappa kunde ju inte motstå dessa ursöta badankorna till blivande barn barnet hihi

Städning på gång

Kategori: Tess

går här hemma o fortsätter vår städning vi påbörja i måndags =)..... matsal, sovrum och vardagsrum KLART =)
Nu har vi bara hall och köket kvar.... men mycket tungt som ska slängas och som ska ner i källaren så får vänta med det tills älsklingen kommer hem.

Funderar på om jag ska gå ut en runda nu... bort om till Åhlens och köpa ansiktsmask, vitt nagelack.

Det va denna sjal jag fick av mamma igår förresten...



sjuk =(

Kategori: Tess

Usch känner mig helt hänging och har ont i halsen som bara den =(

Va en runda på stan med mamma idag, fick en sjal från Lindex =) tackar hihi sen tog vi bilen och körde upp till willys och inhandla lite till kylen. Tog en fika hos mamma och sen en runda på stan igen hihi =)...

Nu sitter jag hemma iaf. A kom hem kl 4 och jag trodde vi skulle äta då etfersom vi ska på BB visningen sen kl 19 plus att jag e svin hungrig... men nädå han skulle ju träna först grrrr... så nu sitter jag här och surar för mig själv =/

Strike A Pose

Kategori: Tess

Tänkte förstora dessa bilderna och sätta upp som tavlor i mitt sovrum =) Vad tror ni kan det bli snyggt???
E några lätt klädda oxå men vill inte lägga ut dom här =)

Överaskning

Kategori: Tess

Ja igår tyckte jag så synd om A för att han va sååå förkyld eller ja en kille som e sjuk ni vet ju själv hur det e =) så tänkte jag skulle muntra upp han lite med cider o öl =)

Gissa om han blev glad hihi... så han korka upp direkt och självklart med pokern igång på datorn vad annars lixom haha.... tog lite smyg bilder =)


 
DETTA VA NÅGON LIMITED EDITION NU UNDER VÅREN =)

och vet ni vad... jo han blev genast på strålande humör och förkylningen va som bortblåst =)

Spring Time =)

Kategori: Tess

snart ska jag till ESPRESSO med mamma och käka frukost mmm så gott.... jag som tänkte att nu när man går hemma borde man ju spara pengar men ooopppsss har råkat fika varje dag än så länge =)=) hihi....

älskar låten memories med david guetta e skit bra... =)  och våren e på väg så man har så härlig sprudlande känsla i kroppen =) LOOOOOVE IT....


nu ska jag iväg puss puss på er