Life of Tess

Lekdag hos Angie

Kategori: Tess

Haft en super mysig dag med Sebastian hemma hos Linda och Angelina =) Mumsa på god kladdkaka Linda bakat och hade noggerglass till =) Sen lekte barnen i några timmar innan Älsklingen kom o hämta mig så vi kunde handla inför morron dagen när vi ska till Skånesdjurpark =D Här är lite bilder från dagen...





I kväll blir det filmmys med hjärtat och lite chips o cola till det =) Filmen vi ska se e Game of death... en gamal film men tror Andre kan tycka den e bra så blir för hans skull =)

Mys onsdag

Kategori: Tess

Igår va jag hos mamma och färgade håret innan vi gick ut en runda på stan och tog en lunch på Snuggles. Älskar deras kycklingsallad den e så himla god. Sen blev det en tur till Åhléns efter lite loppis fynd på torget. Köpte en leksak till Sebastian från fisherprice som dom sålde för endast 50 kr oxå tar dom typ 400 för den i leksaksaffären haha lönar sig att gå på loppis.

Sen på kvällen efter middagen så mötte jag upp Carro och gick o solade innan kvällspromeanden. Haha blev lite missförstånd ang. promeanden för jag trodde vi skulle gå en sväng i stan o kolla läget lite haha men hon hade tänkt sig värsta powerwalken typ till reningsverket... =) Men eftersom jag hade sandaler på mig så blev det en tur i stan.

Girlsnight

Kategori: Tess

Yes det va det dags för i lördags. Men va på skit segt humör så hade faktikst as tråkigt. =( Började med att Carro kom hem till oss och käkade hemmagjordpizza och Älsklingen gjorde strwberrydaqurie drinkar till oss =) Mums dom e så goda hihi... men trotts detta så kom jag fan inte igång... när vi kom till Linda fick jag i mig 5 cider och kände inte ett skit... kunde lika bra ha druckit vatten. Så medans alla andra blev på mer o mer fest humör så blev jag bara tröttare o tröttare =( så kl halv 1 begav jag mig hem igen med lite natta mat från Max... men inte ens det orkade jag käka upp innan jag somnade.... och när jag vakan i söndags morse så va ja va skit bra humör och hade lätt kunnat festa... snacka om att jag blev lack... grrr

Göteborg 1 - 3 Juli

Kategori: Tess

Då va man hemma igen efter en helg i Göteborg =) Har sovit så sjukt gott i natt, e ju som man säger borta bra men hemma bäst. Jag och älsklingen började med att bila upp till Göteborg i fredags morse för att på kvällen se Iron Maiden å Ullevi. Va sjukt kul och as häftig konsert. Va ca 60.000 människor där... lätt största jag vatt på =) Efter den va slut gav vi oss ut för att käka och gå på någon bar/nattklubb men shit vad folk alla dom andra 60.000 tänkte samma sak så vi fick inte plats någon stans =( lite tråkigt faktiskt så vi fick åka hem igen i stället.

På lördagen åkte vi först in till shoppinggatorna i stan och shoppadeloss i köpcenta efter köpcentra haha A va rätt trött på mig efter ett tag =). Sen blev det lunch på Burger King innan vi tog spåvagnen tillbaka hem igen. Väl hemma slappa vi lite för att sen ta oss in till stan igen och gå på Lisseberg. André va helt lycklig och ville åka all värsting karuseller så lite tråkigt kanske o va där med mig eftersom jag hatar karuseller =/ och det blev inget åkande heller för det va 1 timmes kö på attractionerna så han palla inte vänta. Så i stället besluta vi oss för att leta upp en riktigt fin restaurang och käka lite god mat i stället... men återigen va det fullt överallt så sluta med att vi hamna på en pizzeria där vi bodde. Så käka lite där för att sen faktiskt gå hem o lägga oss hahah =) Men skulle  ju köra långt hem sen på söndagen igen så va rätt skönt ändå.

Innan vi kom hem tog vi en tur in om Ullared och A shoppade loss i massor medans jag mest handla till Sebbe. Sen blev det grillning och mys hos mina föräldrar på kvällen innan vi äntligen fick lägga oss i sängen o sova vid 12 på natten =D