Life of Tess

Stranden

Kategori: Tess

Ja igår spenderade jag, mina två älsklingar och massor av vänner 5 timmar på stranden vid marinan. Super mysigt va det och vi begav oss inte där ifrån förren 16.30 :) syntes oxå på mig och andre att vi varit i solen några timmar då vi förvandlats till två kräftor ha ha :)

Väl hemma igen blev det duschen och mat till Sebbe som sen somna redan kl 18.15 för natten.
Jag laga sen en super god pastarätt till mig o älsklingen med kräftstjärtar och skinka i vitlöksås och ett glas vitt till det .

Helt underbar dag har jag haft med mina ❤

Lördag

Kategori: Tess

Inledde denna dagen med en mysig lördags frukost. Sen begav sig jag och mina två älsklingar till stranden för sol & bad :) väl hemma igen blev det snabbt i duschen för kl 14 skulle vi på kalas hos Johan och Khatlen. Älsklingen drog sen in till Simrishamns hamnfest med några killkompisar och jag o mitt lilla ❤ kör på myskväll här hemma med god mat och massa filmer. Ha en fortsatt skön lördag mina vänner 😘

Helgen

Kategori: Tess

I fredags stack jag och några tjejkompisar ut och käka middag på upp eller ner. Efter det tog vi en cider på storethor och sen vidare till pc. Va hemma igen ca 01.30.

Lördagen stack min älskling ut med killkompis till lindas sexparty och sen vidare till litemer. Jag och mitt lilla hjärta passade då på att ha myskväll med filmer och massa gottor ;)

Nybrobadet

Kategori: Tess

Packa picknick korgen och drog till nybrobadet med Caroline och aylea :) va där och bada i 4 timmar och ca 1 timme innan vi stack hem kom andre oxå och busa lite :)

Folketspark

Kategori: Tess

Drog in till Malmö med Sebbe för att möta upp Carro och dra till folketspark :) Sebbe tyckte det va skit kul och åkte massor av karuseller :)

Tjejkväll forts.

Kategori: Tess

Blev en mycket lyckad tjejkväll. Ett helt gäng underbara tjejer samlades hos mig och det blev en mycket lyckad förfest som sen slutade med att alla gick först till pc för att sen dra vidare till lite mer eller bar a bar. Själv hamna jag i kön till litemer bara för att sen bestämma mig för att gå hem och då träffa jag på min älskling som precis kom hem från swedenrock :)

Tjejkväll

Kategori: Tess

En av smörgåstårtorna jag gjorde och bjöd på, på tjejkvällen. Kul att den blev så omtyckt :D

Ingelstakalkon

Kategori: Tess

Ja en av dagarna mannen va på swedenrock så åkte jag och Sebbe med farmor & farfar först till bo Ohlsson, sen vidare till ingelsta kalkon där vi passa på att käka lunch. Klara där körde vi vidare till en liten butik i Simrishamn där Johnny skulle köpa shorts. Va hemma ca vid 2 igen :)

Lunch & lek

Kategori: Tess

Vi gick till matvagnarna på torget och käka lunch med Caroline och aylea. Jag och Sebbe tog varsin pasta från pastavagnen. När vi käkat färdigt så gick vi vidare till dammen och spela fotboll och busa på lekplatsen ❤

Mys & middag

Kategori: Tess

Blev inbjuden till min kära vän och granne på middag en kväll medans min kära man va på swedenrock och svina :) efter maten mös barnen till Pippi Långstrump och sen kalla sängen för dagen efter va det dags för tjej fest hos mig :)