Life of Tess

Söndagar e till för att njuta =)

Kategori: Tess

Middagen idag blev tacos i ugnen =) så jävla gott e det =)=)



sen har jag även gjort negerbullar men e så mätt så vi får se om vi orkar de i kväll.



Nu ska vi fortsätta mysa i soffan och njuta av mat koman =) i morron e jag ledig så då blir det lite röjning i hemmet och en runda på stan.

Morning

Kategori: Tess

Godmorgon =)

Vi köpte tvättmaskin igår =)=) den e så fin och shit vad underbart att kunna tvätta när man vill =) Kan ju passa rätt bra nu oxå när det snart anländer en ny liten familjemedlem hihi...

i dag ska jag ner en runda på stan med mamma blir åhlens och en sväng in på apoteket.

Filmkväll igår med Underbara Linda & Andre... massa mys och gottis =) Filmerna vi såg va skit kassa så tur man hade trevligt sällskap.... vi såg iaf Bröllopsfotografen och Santa Slay.... sjuka båda två =)

Mys mys mys =)

Kategori: Tess

God morgon allihopa =) i dag vaknade jag kl 8.00 av att solen strålade in i sovrummet så härligt =).... men drog mig ändå till kl 9.00 innan jag kände mig redo för att kliva ur sängen. Väl uppe så blev det frukost

*2 mackor på osötat rågbröd och 2 ägg med c-vitamin att dricka

Igår jobbade jag 10-15.... tiden bara sprang iväg har så sjukt mycket att göra på jobb nu när vi har slagit ihopa våra butiker DNA/Eurosko inne på Entré i malmö... Men shit vad bra det har blivit och jag älskar mitt nya schema... synd bara att jag inte hinner gå på det så mycket bara innan jag ska gå hemma och vänta på att vår älskade bebis kommer ut =) men min rygg pallar inte mer och inte mina ben iheller tyvärr.

Till middag blev det wok med nudlar och kyckling... sen bestämde vi oss för att mysa till en film med en härlig godisskål framför oss hihih... ibland e det mysigt med innesittar väder =)

Filmen vi såg va FLIRTING WITH FORTY

ALLA HJÄRTANS DAG

Kategori: Tess

Ja det va det igår och Älsklingen hade lagat en jätte god middag till oss. Ox stek med pommes, rödkål och portvinssås =) MUMS det va svin gott och gissa vad ...... Jo det blev över till i dag med så det blir min middag på jobb i dag hihi.

Och om det inte va nog med det så hade han även köpt en present till mig =)=) Ett par CHANEL örhänge... dom va jätte fina =) Min Älskling e så underbar.

 

Fortsättningen på kvällen bestod av massa mys och filmtittande =)

TACK FÖR EN PERFEKT ALLA HJÄRTANS DAG ÄLSKLING DU E BÄST =)

Helgen

Kategori: Tess

Fredag:

Ja i fredags jobbade jag först 10-16 sen blev det tåg resa hem för att fira pappa =)=) Det bjöds på SMÖRGÅSTÅRTA ooooo jag älskar det så jävla gott hihi och snälla som dom e så fick vi med oss en jätte bit hem =) Tack.
Sen blev det poker turnering med chips och ostbågar MUMS och sprit för dom som nu kunde dricka det =).... Jag tog mig hem vid 12 tiden för va så jävla trött och sen skulle jag upp och jobba igen på lördagen ju så tänkte det kunde va rätt skönt att lägga sig i tid. Men ack så fel jag kunde ha... kommer hem och det visar sig att mina grannar har fest.. och jävlar vad dom spela musik trodde min ruta skulle rysta sönder i sovrummet och dessutom hade dom sin ytterdörren öppen så kändes som man hade placerat min säng mitt på ett discotek GRRRRR ....

Kl 04.00 när Andre kom hem ranglandes låg jag klarvaken i sängen och precis då stängde dom av musiken så jag fick 5 timars sömn GÄSP =(

Lördag:

Japp det va det igår och som jag skrev innan så jobbade jag 12-18.... sen tog jag tåget hem vid 19.20 och hemma igen blev det film med älsklingen. Vi såg den (Trubbel I Paradiset) hade sätt fram imot att se denna så jävla mycket... den verkade skit rolig på reklamen =) men till min besvikelse va den inte alls särskillt bra.. =( visst den hade ju sina stunder men fan ville ju skratta mig igenom hela alltet =/ Aja kom isäng vid 23.00 och ja nu sitter jag här för att jag såklart ställde klockan på 07.45 i stället för 06.45 FAN oxå =(



Hoppas resten av dagen blir mer lyckad det e ju trots allt ALLA HJÄRTANS DAG =)




Fick förresten en Babysitter och ett Babygym av mina föräldrar i Fredags =) tack så jätte mycket

TRÖTTER

Kategori: Tess

I går blev det jobb mellan 10-16 sen tog jag tåget hem.. va helt slut hade nämligen röjt i hela butiken eftersom vi ska riva väggen snart så när jag va färdig och stannade upp kände jag mig helt snurrig och illamående så kände det va nog bäst att åka hem.

Väl hemma åt jag och älsklingen middag som va repris från gårdagen. Sen efterätt idag päronglass med mjölkchoklad i =) den e så jäkla god hihi.

Kolla lite tv sen blev det duschen och sen sängen....

TORSDAG

Vakna i morse kl 8.00 och kände mig pigg och utvilad men tänkte nja drar mig en liten stund och whoops va klockan 9.20. Denna gången va jag jätte trött och känner mig nästan sjuk =(

Precis ätit frukost Flingor med yoghurt och en c-vitamin.

Lunchen idag kommer bli en omelett och 2 knäckemackor
Middagen haha kycklinggryta IGEN =)

Jobbar i dag 15-20.00..... zzzzz så e inte hemma förren sent i kväll =( *SNYFT*

Tisdag

Kategori: Tess

Har jobbat idag 10-15 så va kort arbetspass =) sen tog jag tåget hemmåt och svängde in en runda till mamma. Hon hade bakat kanelbullar så jag fick med mig en påse hem MUMS vad goda dom va hehe =)



Väl hemma börja jag med middagen som blev söt/sur kycklinggryta med fullkornspasta. =) Oxå detta väldigt gott.

Frukosten i dag vestod av Havregrynsgröt och en knäckemacka med ost
Lunchen blev 3 knäckemackor med ost och en smoothie =)

Nu blir det tv tittande och mys i soffan....

Satte på lösnaglar idag förresten.... känns lite kvinnligare =)

Tipps på en skit god parfym D&G Rose The One



Åhlens

Kategori: Tess

Mina nya skor från Åhlens som jag fick av mamma =) ♥

Mobil

Kategori: Tess

Jag har precis varit på elgiganten och införskaffat mig en ny mobil =) det blev en SAMSUNG 3650 och självklart snacka älsklingen till sig en oxå så han skaffa en LG 990i. =) så nu sitter vi här hemma helt överlyckliga och väntar spänningsfult på att dom ska laddas upp så vi kan in o kolla alla kuliga funktioner hihi.

MIN MOBIL



ÄLSKLINGENS MOBIL

Usch

Kategori: Tess

Nu har jag varit på MVC och druckit sockerlösning.... hmm att dricka det gick ju väldigt lätt faktiskt va inte så J*VLA äckligt som jag trodde det skulle va och första timmen mådde jag jätte bra.... men sen vände allt och jag blev helt svimfärdig =(=( va tydligen en vanlig reaktion att blodtrycket föll så jag fick lägga mig ner den sista timmen innan blodprovet.... stackars dom andra tjejerna fick sitta på hårda hemska stolar medans jag tog upp en hel soffa hahah men jag e väldigt tacksam för att ni ställde upp på detta =)

Blodproverna va jätte bra både i blodvärde och i sockervärde =)
Nästa besök blir den 3 mars för att mäta magen, lyssna på hjärtat och nytt blodtryck.

Denna gången va magen 27cm så hade växt 3cm sen sist =) oxå detta helt normalt. barnmorskan kände även lite på magen och hon kunde tydligen väldigt tydligt känna en liten fot längst upp på magen så med andra ord låg den med huvudet neråt hihi =)=)

Pappa skulle egentligen hämta mig och köra mig hem eftersom jag kände mig så svimmfärdig... men tog beslutet att ta en liten promenad hem ändå... tänkte kunde ju hjälpa med lite frisk luft. Så påväg hem svängde jag in en runda på Saluhallen och köpte bullar och ost som blev min frukost idag.... kände jag behövde ha nått ordentligt så jag kunde återhämta mig efter fastan =)

Nu ska jag vila en liten stund puss hej så länge

home sweet home

Kategori: Tess

mmmm kom hem och kände en ljuvlig doft i från lägenheten =) Älsklingen hade lagat middag Lax, risotto, ärtor, morötter och en jätte god gräddfilssås =) Mums vad gott det va.

Finns ju inget bättre än någon som lagat mat till en när man kommer hem och e SVIN hungrig =o) tihi....

Lunchen i dag på jobb bestod av 3 knäckemackor, 2 ägg och 2 kiwi..... och massa vatten.


I morgon ska jag på Glukosbelastning på MVC.... det är en sockerlösning som man ska dricka för att se så man inte fått graviditets diabetes och sen ska dom även kolla järn värde och blodtryck. Så har tagit mig ledigt så ska jobba på Tisadg i stället.

Nu blir det filmkväll med Baby....

God Morning

Kategori: Tess

GÄSP
Nu har jag äntligen klivit ur sängen efter lite mys med A och Kisen.... så nu blir det dags för frukust Flingor & Yoghurt =P
Sen vid 13.10 tar jag tåget mot malmö för att påbörja mitt arbetspass.........

Lördags mys

Kategori: Tess

Nu har jag äntligen kommit hem igen efter en dag på jobbet =P sitter just nu framför datan med cola och kinapuffar =)

I kväll ska jag och A mysa till Melodifestivalen med köpe mat och gottis =) skulle egentligen ätit Lax idag men va fan det e ju lördag i dag och i morron måste man ju vara "DUKTIG" igen så jag tyckte gott vi kunde köpa nått.... så det står mellan kina mat, pizza eller Max hamburgare..... förslag???

Har börjat följa Kissies blogg haha älskar att läsa när hon skriver =) tack Anne för att du visa mig denna haha e beroende nu =)

Känner mig lagom gravidful just nu faktiskt haha krit vit, fula naglar och ett hår som helt lever sitt egna liv =/

Så funderar på att göra.....

* Spray Tan
* Stärka naglarna
* och färga håret i lite olika ljusa nyanser typ guldbrunt och ljusbrunt =)

Nu e det bara 11 veckor kvar innan min lilla Ängel kommer ut till denna världen.... längtar som fan =)

Min lilla kise katt har nog varit ensam hemma för länge i dag för hon lämnar inte mig ifred inte så lätt att blogga när man har en kise som gnuggar huvud med en och tassar omkring på tangentbordet hihi... busa!

Nä om man skulle hoppa i duschen och slänga på sig myskläderna så man e färdig inför myskvällen =P

JAG PÅ SHOPPING RUNDA I SPANIEN 2008

Morning

Kategori: Tess

Ja i dag e jag uppe med tuppen zzz.... men tåget rullar snart till Malmö och jag måste hinna med det. Frukost i dag kommer bli ciabatta eftersom det e Lördag och man får äta vad man vill HI HI älskar lördagar =) sen står det tacopaj till lunch och Lax till middag på menyn. =P

Puss hej