Life of Tess

Lite jag shoppade

Kategori: Tess

film mys

Kategori: Tess

idag har inte hänt sådär jätte mycket faktiskt. Promenera ut en sväng på stan och besökte HM... inköpte ansikts rengöring, ögon upp piggande, dagkräm, läppglans och rough. Sen hem och käka frukost med älsklingen.

Begav mig bort till mamma och vi tog en tur till Hemmakväll och köpte godis till i kväll plus ytterligare en runda till HM där Hon inköpte en mascara som jag rekomendera. Lätt den bästa Mascara jag haft sicket lyft och snacka om fylliga fransar... IM IN LOVE ;) om ni inte redan har den köp den Loreal volume x 4.

Förresten

Vet ni vad somhände mig innan... jo jag skulle va flitig o laga middag och på menyn stod det köttfärs paj. Så jag skulle ta itu med degen och plocka fram mjöl m.m. När jag öppna mjölpaketet fick jag syn på en lång äcklig platt svart sak som låg där fyyyyy och längst upp på kanten av påsen satt fullt av äckliga vita ägg omg. tror ni jag fick panik eller äckligaste jag varit med om .... =/ mjölet slängdes och maten blev i stället tacos. Kommer nog dröja VÄLDIGT länge innan jag köper hem mjöl igen....

Nu ska jag hålla mys kväll med lite filmer jag fixat....

Kyrkis

Kategori: Tess

Varit på kyrkis i dag med Linda och Angelina. Men måndagar lär det inte bli fler gånger... alldeles för mycket folk Sebastian tyckte inte alls det va kul. Bli onsdagar och torsdagar i fortsättningen =). Det e jätte kul där för barnen massa lek o sång hihi lilleman e helt slut efteråt varje gång =)

Så i stället för att bli kvar där i dag så begav vi oss ner till EH och käka frukost/lunch. Sen en runda inom HM där jag köpte en helt vanlig enkel röd tröja som kan va fin nu till höst i stället för allt grått, svart, brunt och beight.

Hemma sen så laga jag middag kyckling pastasallad =P och nu sitter jag här ny duschad och med en kopp Te.
På kvällen tv schema står det...

* Halv 8 hos mig
* Top Model
* Svenska Newyork fruar

Ha en trevlig måndag kväll sötnosar

Lördagsmys i höstvädret

Kategori: Tess

Idag är jag ensam och övergiven. =( Min älskling e iväg på killkväll och kommer inte hem igen förren i morgon. Men ska jag va helt ärligt så e det rätt så mysigt att ligga här själv i soffan med täcke levande ljus och en bra film på tv. Fast saknar så klart mitt hjärta.
Annars idag så har jag varit o handlat på Willys med pappa inför nästa veckas middagar. Ska göra...

* Tacopaj
* Parmalindad kycklingfilé med saffrans risotto
* Exotiska Fajitas


Sen hem om och packa in varorna i frys o kyl för att sen bege mig till mamma o pappa o hälsa på lite. Snodde några godisar innan jag o mamma begav oss ut på en promenad i höst vädret. Nu ska jag bädda ner mig riktigt och se film med cola light chips och vitlöks dippa.