Life of Tess

Dagens outfit

Kategori: Tess

Leggings från Gina
Vitt linne från Gina
Blå kofta från Bikbok

Julskyltningen

Kategori: Tess

Ja så jäkla tråkigt att det skulle blir ös regn och fullstorm just denna dag =( jag som ville ner med lilla hjärtat och rida ponnyhästar och käka lussekatter =/ aja får väl ställa mig och julbaka lite till nästa helg och tända lite ljus med julmusik... försöka få lite julstämmning trotts väder!
Hämtade hem hjärtat från farmor och farfar vid 3 tiden och sen körde vi på mysig hemma kväll med lilla familjen i stället. Älsklinge lagade middag ( Kycklingbiffar, klyftpotatis och vitvinssås) och när lilltott somnat kom chips o dippa fram på bordet =D



Lördag

Kategori: Tess

Dags för fest hos Jennica och Jocke =) skit roligt va det skit många man inte träffat på as länge så riktigt kul. Blev väll ca 20 personer som jag förstod det. Körde på ren hemmafest och skippade utgång så kl 2 låg jag skönt ner krupen i sängen ;)
Lilleman va passad hos farmor och farfar och vi njöt av en barnfri kväll/ natt =)

Fredag

Kategori: Tess

I fredags så hade vi middag och spelkväll med goda vänner =) Åt plankstek och en citron och maräng paj till efterrätt... den va så där men middagen va svin god =) Efter mat blev det spelet som åkte fram (Lika par leka bäst) och kvällen avslutades kl 01.00

Mest chokad va jag över att jag faktiskt satt och njöt av ett glas rött =) skit gott va det... tycker ju egentligen inte om rödvin men dom säger det kommer med åldern så e kanske dags nu haha =) Drack ett chilenskt vin som heter så här....


Djävulen

Kategori: Tess

Japp nu e det officielt jag har fått djävulens son :/ börjar med att jag kommer till dagis för att hämta hem han då dom erbjuder att han kan stanna kvar på middag. Skit bra ju så tack ja till det och vad gör inte Sebastian jo han puttar medvetet en liten flicka så hon knappt får luft efteråt av alla tårar som kommer. Efter en utskällning av mig så sätter vi oss till bords och det börjar bra och han äter ordentligt men sen så tar han glaset med mjölk häller i tallriken o plaskar som om det va en lek damm... Och där sitter jag fullkomligt ner stänkt med mjölk o luktar kräk :/ rätt så förbannad tackar vi för maten och börjar bege oss där i från då i hallen får han för sig att bita mig i armen när jag ska ta på jackan grrr... Djävulen eller vad tror ni? Han sover nu iaf och jag ska skaffa nya krafter med en bit kladdkaka nu :(

Citron och maräng paj

Kategori: Tess

I kväll kommer Kenneth och Isadora till oss. Ska käka middag och jag har till kvällens ära bakat en citron och maräng paj :) mums hoppas jag. :)

Tisdag

Kategori: Tess

Då va det tisdag i dag och lilleman har varit på dagis i vanlig ordning. Själv spendera jag morgonen med att sola och söka jobb. Grymt skönt att sola faktiskt tror jag ska göra det torsdag och fredag oxå nu i veckan så man får lite färg i höstmörkret =) Har precis käkat mellanmål som bestod av tre skorpor och en måltidsersättning... så nu e mitt sug lugnat =) I kväll blir det fisk, potatismos, stuvad spenat och remouladsås. ska ner en runda till apoteket och mataffären sen när lillen vaknat från sin eftermiddags lur. Och i kväll när han somnat igen blir det Desperate Housewifes och Karatefylla som gäller på TV =)

Nyttig

Kategori: Tess

Jaha då har det nya hälsosamma livet börjat så vi kör på omelett till lunch idag :)

Måndag

Kategori: Tess

God morgon kära bloggläsare då va det Måndag igen och en ny vecka har börjat. För mig innebär detta att leva sunt och nyttigt =/ Hoppas på bra resultat för dessa uppoffringar hahha =)
Va och lämna lilleman på dagis i morse för att sen möta upp Angelica på Espresso Hose för en frukost i lugn och ro utan barn ;) Grymt mysigt och skit kul eftersom vi inte träffats på länge. Efteråt körde vi till dagis och hämta busfröt och nu sitter jag hemma och lilleman sover.

Blir kanske en runda ut på stan sen när han vaknat eller så busar vi kanske här hemma vi får se vad jag pallar o vad han känner för. Funderar på att boka tid för ansiktsbehandling... fick ju presentkort till det när jag fyllde år så skulle kanske ta och utnyttja det =) aldrig fel att skämma bort sig lite ju ;) annars e jag grymt sugen på att bygga naglarna, färga håret, sola, noppa ögonbrynen så e väll bara att börja tjecka av listan haha.

puss puss

Versace

Kategori: Tess

Yes jag fick tag på kläderna som jag ville ha från Versace kollektionen by H&M =)

Det blev en klänning, päls väst och ett par Leggings. Här är bilder på det jag lyckades få =)



filmkväll, fest, kalas =)

Kategori: Tess

jaha då va det fredag igen och det är grymt skönt... fullspäckad helg =) i dag kommer söta Carro och käkar middag o kollar film och förhoppningsvis gör Patricia det oxå =)=)... tänkte slänga ihop en god kycklingsallad med vitlöksbröd mmmm mums.

I morgon blir det Halloweenfest i Esperöd haha mitt ute på landet nä men det ska bli skit kul faktiskt =D Ska va en vampyr och älsklingen ska va Dracula... så blir nog bra.

På söndag sen e det dags för födelsedags kalas och fira söta Patricia som fyller år weee Grattis i förskott hunny <3

men vi tar en dag i taget och börjar med fredag. Just nu är lilleman på dagis och jag sitter i soffan och avnjuter kaffet. ska hämta hem han igen vid 11 så typ ca 1 timme kvar. Sen hem o natta lillskiten för att vänta på att mamma ska vakna så vi kan ta en runda på stan. Och sen kommer älsklingen hem så får pussa lite på han innan han sticker på konsert i Malmö.

Vill inte :)

Kategori: Tess

Haha sebbe vill inte ha peruk :)

Frukost dejt

Kategori: Tess

Så skönt att få ha sovit nått så när bra i natt iaf. Lilleman har bara vaknat några få gånger och det har räckt med att plugga in nappen så har varit jätte skönt. Men e ändå seg i dag o trött hmm kan det va vädret tro =/ Aja i morse så begav vi oss till Linda och Angelina för att käka frukost och barnen kunde leka. Har precis kommit hem igen och sitter o knaprar casewnötter och funderar på vad jag e sugen på att käka till lunch =) Förslag?
E sugen på en sallad med fetaost men det ska vi käka på fredag så kanske skulle ta något annat.... ?

Lilleman sover nu och när han vaknat så blir det en runda ner på stan tror jag om jag pallar haha annars får vi roa oss här hemma. Måste ringa dagis oxå och säga till om att han kommer i morgon nu när han e feberfri och nästan frisk.