Life of Tess

LÖRDAG =)

Kategori: Tess

Jaha va ett tag sen jag skrev här nu.... har varit så mycket hela veckan med nya jobbet och så vidare så har varit helt slut.... =)
I dag har jag och älsklingen varit i Klippan och köpt två mopeder för 2000 kr som vi sen sålde för 4500 hehe =) Sen blev det en runda till Willys och stor hadlade vilket verkligen behövdes =) ekade verkligen i både kyl och frys ..... :P

I kväll blir det lugnt bara god mat och massa mys sååå skönt det ska bli

Dagens outfit

 nya jeans från Gina =)

Dom nya solbrillorna =)



och vår älskade lilla kise =)



puss haj

The Hills

Kategori: Tess

Då har man käkat så man är mätt och belåten igen =)
Kollar just nu på The Hills på MTV jätte bra program =)



Ska snart hoppa i duschen och fixa till mig från topp till tå =)

Jobb, Shopping =)

Kategori: Tess

Oj Oj Oj i går va första dagen på jobbet i malmö, och gud vad trött jag va när jag kom hem på kvällen hahaha.... Började med att kliva upp ur sängen redan klockan halv 7 på morronen väldigt tidigt för att va jag men bara att vänja sig =)=) sen tog jag tåget till malmö 8.08 och va framme på Entré kl halv 10. Väl framme va det bara o sätta igång med alla varorna som kommit.....glömde till och med att äta så jag tog en lite chees burgare på burgerking som låg runt hörnet halv 4.... sen fortsatte jag lite till och gick sen  så jag kom med tåget 17.15.

Väl hemma hade älsklingen gjort bakad potatis med kycklingfile och tzatsiki med bacon i =)=) super gott va det..... sen blev det duschen och klockan 20.00 va det en väldigt trött Tess som hade somnat =)=) hehe

I morse vaknade jag upp klockan halv 9 och va sååååå utvilad.... begav mig bort till mina föräldrar och gjorde dom sällskap med frukost.... sen blev det en runda ner på stan med mamma och hälsa på gamla jobbet.... kändes lite sorgligt faktiskt.... =(

Köpte nya solbrillor på lindex super fina som jag fick av mamma..... beställde byxer från Gina Tricot oxå så snygga dom e =)=)

 love them =P

Nu väntar jag på att mannen ska komma hem så ska vi äta fiskpinnar, potatismos och remoladsås mums

puss haj

Dagen efter

Kategori: Tess

Jaha igår blev det karaoke / bowling / poker kväll hos oss haha. Riktigt kul hade jag igår faktiskt.... blev en hel del sjungande och när min pappa klämmer i på noterna slutar det med att grannarna kommer och klagar hahaha... så festen fick så snällt förflytta sig hem till mina föräldrar. Så goa dom e tur att man har dom =)=)

Ja och vi festa långt in på små timmarna så klockan 5 i morse trippa jag Bella och Andre hemmåt. väl hemma decka Andre i sängen med överkastet på och fullt på klädd... själv va man väldigt flitig och städade undan för att slippa det idag och oj vad skönt det va att vakna till det i morse och veta att man slapp ta hand om det då =)

Klockan 12 kila man så snällt i väg till Saluhallen och handla hem lite goda ost bullar att återställa kroppen med shit borde nästan få belöning för alla mina goda gärningar =)=) haha

Lite bilder från igår

 

Nu blir det snart pizza hos mina föräldrar... ska fira mamma som fyller år idag STORT GRATTIS

puss bye

Fredag =)

Kategori: Tess

Jappi dag är det fredag och så här ser man ut i dag :P



Tyvärr lite suddig bild men palla inte fota om =)

Hoppas ni får en bra dag för det siktar jag in mig på iaf puss haj =)

Entré

Kategori: Tess

Jaha då va man hemma från ännu en dag på jobbet. Redan färdig duschad o allt... till och med diskat :P Min näst sista dag på jobbet i morron....och jag ska kränga så mycket prinsess tårta som jag ska hämta i morgon på cafeét =)=)

Ska köpa nya jeans på torsdag såååå fina hihihi längtar :P Lägger upp bild sen när jag köpt dom =)

Fick frågan om jag e närvös inför att börja jobba i malmö.... hmmmm ja både ja och nä. Ska bli skit kul att jobba i en större stad och i ett köpcentra.... det som e nervöst e ifall jag kommer palla med pendlingen och att jag får det rätt med tåg och bussar o allt. Helt nytt för mig ju med sånt. Har alltid kunnat gå både till skola och jobb..... men det e ju så många som klarar det så varför skulle inte jag tihi =) Kommer nog gå gallant.

Nu ska jag se vänner kyss bye

God Morning =)

Kategori: Tess

Hmmm inte alls kul fick börja min morgon med att ta han dom ett jätte berg med tvätt.... sååå drygt. =) aja skönt när det är gjort.

Jaha e man knäpp eller vad har drömt hela natten om vad jag ska kombinera converse skorna med för kläder hahaha höll på att flabba ihjäl mig när jag vakna =)



Nu ska jag äta en god frukost och borra ner mig i fotöljen innan jag måste ner i tvättstugan igen =)=)

Puss på er :P

Jobbat =)=)

Kategori: Tess

Då va man äntligen hemma efter en dryg arbetsdag... vet inte varför men har svin ont i smalbenen usch värker riktigt mycket haha kanske växer =)=) nä får vi inte hoppas så jag inte blir längre än älsklingen =) skiljer inte så mycket ju....

Hmmm tog hem ett par vita converse idag så jävla snygga... ska bara komma underfund med om det e jag eller inte... så störigt ibland kan man se grejer på andra o tycka det e så jävla snyggt så när man själv testar / köper det sen så känner man sig bara dum och allmänt ful i det ..... hehe tänk vad konstigt funtad man kan va haha

Jaha kom innan för dörren och kände en ljuvlig doft strömma in i min näsa.... där stod älsklingen med snitzlar, kanatrell sås, potatis kroketter och smörade kokta morötter... mmmm mums fillibabba :P

Nu ska jag hoppa i duschen puss haj =)

TRÖTTER

Kategori: Tess

Usch ja i dag e jag sååå trött. sovit jätte konstigt i natt hmmm kanske det  är fullmåne ute hehe eller vad säger du mamma =)=)

Jaha ingen frukost aptit har jag heller... blir nog en sväng in om maria cafeét eller Hartmans och köper en fralla och en varm choklad....


Over and out :P

ENTRÉ

Kategori: Tess

Nu har man varit på entré i malmö... tyvärr glömde jag kameran hemma men här är iaf en bil på hur det ser ut just nu under bygget =)



Kommer nog bli skit ballt att jobba här :P

Fika =)

Kategori: Tess

Klockan är ca 12.30 och nu har jag hunnit med en fika på Snuggles med Linda. Blev en härlig kopp med vit varm choklad och en super god bulle med oliver och soltorkade tomater i =P MUMS. Va in en sväng i affären oxå och snacka med Camilla o Aneta som verkligen såg ut att ha en tuff arbetsdag hahaha.... skönt när man bara kan stå och dega vid kassan =)
Jaha då bär det snart av till malmö med mamma. Ska in och kolla in Entré som jag börjar jobba på nästa vecka... ska bli så jäkla kul =) Sen bli det en sväng in om på Gina Tricot oxå och se om jag hittar jeansen jag blivit så käääär i =) "hoppas"

Såg förresten reklamen för Entré i söndes... coolt Carolina Gynning kliver ur en jätte vit limosin i klädd en röd gala klänning =) =) Och där ska jag jobba ha :P

Va in om på Maria Cafeét och beställde en Prinsess tårta till på fredag. Får ju bjuda på något när det är mina sista dag på jobbet. =)=) hoppas nu dom lyssnat och gör som jag säger för en gångs skull så att vi inte kommer alla med varsin tårta hahaha =)=)


Love you :P

Dagens Outfit :P

Kategori: Tess

LINGRÄND 1B

Kategori: Tess

Här kommer lite bilder från vår nya lägenhet =)=)