Life of Tess

30 års fest och Bebis shopping =)

Kategori: Tess

I går firade vi Andy som fyllde 30 År. Började med middag som bestod av planka på hamngatan 14 och sen stack vi vidare för lite bowling =)=) de va skit roligt shit har fan inte bowlat på 100 år och sist kom jag oxå haha men det va de värt =)
Efter bowlingen begav vi oss till Födelsedagsgrisen och Cina där det bjöds på musik chips och massa dricka =) Tack så mycket för en super trevlig kväll och hoppas din 30 års dag blev precis som du ville.



I dag vakna jag kl 9.00 brevid en pigg pojkvän som låg o kolla på tv o mös med kisen =) Älskar lediga lördagar så underbart att bara kunna ligga kvar o mysa i sängen ;).
Men tyvärr kan man ju inte ligga där resten av dagen så tillslut gick vi upp och käka lite frukost. Och kl 12.00 begav sig mamma och jag ut en runda på stan och shoppa massa kul till bebisen =)=)

ojojoj både en blivande mormor och mamma som skämmer bort den redan hur ska detta sluta den har ju inte ens kommit ut än hahaha =) Men det e så himla mycket kul o gulligt att köpa så man kan fan inte låta bli ju...... gaaaa tror tillvekarna har en baktanke FAKTISKT =)

Nu har vi precis varit hemma hos mig och druckit kaffe o ätit lussekatter MUMS. Så nu får jag väll göra lite nytta oxå hmmm kanske skulle städa lite aja vi får se i kväll blir det iaf MYS i soffan med bra filmer, glass, godis o chips med dippa...


Mamma kunde ju såklart inte motstå dessa badbyxorna haha visst e dom söta fick ju gardera med ett par till pojke o ett par till flicka =)

   DEN NYA BARNVAGNEN


Ledig

Kategori: Tess

Idag har jag varit ledig och jag började min morron med att bege mig till Rusta, ICA och sist Jysk med mamma.

Inhandla:
Mat
Hygienartiklar
Och skulle ha handlat en madrass till spjälsängen men kunde inte bestämma mig för vilken =)=) så får ta det vid ett senare tillfälle.

Väl hemma igen blev det frukost städning och tvättning.
Middag idag blev Korv Forsell och Älsklingen åt 3 portioner så bättre betyg än så kan man inte få ju hahaha

Fikat med Jennica i kväll vilket va trevligt va ju skit länge sen vi träffades nu så blev en cheescake och varmchoklad på Espressohouse och sen en runda bort till Åhlens där jag handla en nattkräm =P

Nu kallar Duschen........


Sjuk

Kategori: Tess

Sörplar te och tycker allmänt synd om mig själv =( blir bara värre och värre i halsen och det riktigt river i luftrören när jag andas *snyft*
Humöret blev ju inte bättre i heller när jag betala räkningarna usch alla mina pengar bara försvann =/

Frukosten i dag bestod av en stor ciabata med sallad gurka tomat philadelphia och ost =) MUMS det va en humör höjare iaf hihi
Vakna nämligen kl 8.00 i dag så drog mig lite i sängen för att sen slänga på mig kläderna och promenera till affären och handla lite =)

Nu sitter jag bara o väntar på att tiden ska gå för att sen ta tåget till jobb...... känns lite bättre iaf eftersom Älsklingen hämtar mig i kväll =)=) JIPPI

SNYFT

Kategori: Tess

Fy fan har svin ont i halsen det kliar och kittlar hela tiden =( vill bara gräva ner mig under täcket igen men FAN måste ta mig till jobbet och tjäna pengar =(=(

Mina planer va ju att städa här hemma när jag kommer hem men vi får se hur det blir med det... som jag mår nu blir det nog mjukis kläder och nerbäddning i soffan med filmer.....

Sjuk?

Kategori: Tess

Usch känns som jag håller på att bli jätte förkyld vilket inte alls är konstigt eftersom alla i min omgivning springer runt o snörvlar.
Sovit jätte dåligt i natt för har varit helt täppt i näsan och nu börjar jag få kli och ont i halsen =( Hoppas det inte blir värre än så här bara vill inte va sjuk ju =/

I dag har jag jobbat 10-16.00 och nu sitter jag äntligen hemma. Älsklingen är och tränar hmm tror jag iaf =) om inte annat så dyker han väll upp snart hihi.

Vi kör på fredagsmys i kväll iaf =) god mat och förhoppningsvis chips o dippa till en bra film =) Får väll se vad älsklingen har planerat när han kommer hem men jag hoppas att han känner sig lika onyttig som mig trots träning =)=)

Håller tydligen på att få en ny granne... dom va i full gång med att konka möbler när jag kom hem....försökte spana lite på vad det va för en typ. Va nämligen en brud typ i min ålder och jag vill ju INTE att det ska flytta in en Pang Brud i min trapp GRRRRR haha =o) Men vad jag kunde se va det en blondin som typ va helt okej men inte mer än så wiiii =P

Onsdag

Kategori: Tess

Då va man mätt och belåten igen. Det blev bacon lindade biffar med sallad och potatismos =) MUMS rester från igår.
Hade ju ställt mig in på att sticka och träna efter jobbet idag eftersom älsklingen oxå skulle träna. Men när jag kom hem så visade det sig att han redan hade tränat så då tappa jag suget helt =/ men e väll lugnt nu ... e ju inte precis så att jag kommer gå ner nått kilo haha men konditionen kunde ju kanske varit bra att få upp tills det e dags för bebis att titta ut =)

I sommar e det jag som börjar med hårdträning iaf 3 ggr i veckan blir det Bodyjam varvat med Bodypump =) Dvs när man börjar våga röra sig normalt igen haha kan tänka mig att man e lite försiktig med vissa rörelser i början =P.

Ska snart slänga mig i duschen ska bara diska först, sen blir det Real Housewifes =)

Fick nytt schema på jobb i dag förresten och jag är supernöjd =)

MVC

Kategori: Tess

Gud det va länge sen man va här inne o skrev. Men ni som känner mig vet att jag har mina perioder haha =)

I dag har jag varit på MVC och fått lyssna på Bebis hjärta =) så underbart. Det lät som en tåg som tuffa igenom rummet ungefär haha =) Jag hade ju hört att man kunde säga vilket kön bebisen hade genom att höra hur hjärtat slog men detta va tydligen bara en skröna =( men min barnmorska sa att om man ska tro på det så va det en flicka jag hade i magen =) wiii

Dom mätte även min mage och den va 24 vilket va precis som det skulle i vecka 26 varken för lite eller för mycket =) Så det va ju skönt att höra så man inte gått upp alldeles för mycket i haha.

Ledig i dag och tvätten kallar på mig som vanligt =( inte alls kul för har sån huvudvärk och känner mig allmänt kass... men men den måste ju tvättas så det e väll bara att sätta igång.

 bebis i v.18 =)