Life of Tess

Filmmys

Kategori: Tess

Har ägnat hela morronen till att storstäda och möblera om i lillemans rum så nu e där jätte fint och rummet blev typ 10 gånger större =) Efter städning tog jag en sväng ner om stan med mamma, gick lite i affärer och tog en kaffe på Espresso House. Passar på när älsklingen hade tagit Sebbe till Kåseberga o hälsa på framor och farfar =)

Nu i kväll är älsklingen iväg och leker med Kenneth och jag har precis sätt en skit bra film Kites hette den. Va helt inne i filmen från början till slut och sen va det bara att tårka tårarna ;)
Nä nu blir det lite tv i stället närmare bestämt 2 ½ män haha gillar den serien så sjukt rolig.

Möte

Kategori: Tess

Så då va man hemkommen från mötet på jobb eller ja för ca 1 timme sen =) Va skit roligt att få träffa alla som jobbar där. Inte för att det blev så mycket snack i och med det va möte men ändå kul att ha fått ett ansikte på sina medarbetare =)

Efter mötet fick jag veta att vi fick köpa något valfritt från butiken med 40 % rabatt =) synd jag inte visste om det innan så hade jag haft mer pengar med mig.... men det blev en ny fin klocka iaf som jag faktiskt spanat på rätt länge =)



Ville egentligen ha något från Kenzas kollektion men som sagt inte så mycket pengar med mig så får bli en annan gång ;)
Nu kallar sängen natti natti

Önskelista

Kategori: Tess

Japp får kanske börja skriva en liten julklapps önskelista snart så man kanske kan få det man önskar av Tomten =)
På min står iaf detta än så länge...

* Tandblekning hos tandläkaren
* Tatuering
* Parfym (Armani Code)
* Pengar till shopping
* Louis Vuitton väska

Sen får vi se om det fylls på med mer... men är nog inga problem när det gäller mig ;)

Guldfynd

Kategori: Tess

Då va det ny dag igen och jag har inte hunnit göra så där jätte mycket. Skulle egentligen till Kyrkis med Linda och Angelina men dom kunde tyvärr inte =( så fick promenera bort om till Linda iaf och lämna pengarna för leksakerna vi köpte på partyt ;)

Sen trampa jag och lilla hjärtat hem igen för att käka frukost. Nu ligger lilleman och sover och jag gör inte så jätte mycket. Trodde inte han skulle somna förren vid halv 1 ungefär eftersom vi sov till närmre halv 8 i morse men han e nog trött eftersom han e så förkyld stackaren =(

Torsdag idag iaf och det innebär möte på Guldfynd i kväll. Ska bli kul att träffa alla som man ska börja jobba med nu =)

Fika och höstmys

Kategori: Tess

God morgon eller eftermiddag kanske jag ska säga =) Idag har jag haft en jätte mysig morron med söta Patricia på Espresso House där vi käkade frukost efter jag lämnat lilla hjärtat på dagis =)
Jätte skönt att kunna sitta i lugn och ro och dricka en god kopp kaffe på ett fik =) inte så lätt när vildingen är med haha

Efter vi käkat färdigt och suttit och babblat i ca 1 ½ timme så begav vi oss viadre till Lindex där jag köpte en ny kjol som jag hittade på barnavdelningen =) ska nog ha den på halloweenfesten när jag ska va vampyr eller så blir det till någon annan fest =) den ser iaf ut så här...



Visst e den fin? =)

Nu sitter jag hemma ihop kurad i soffan och lyssnar på regnet som smattrar mot rutorna och har Ellen på i bakgrunden. Lilleman sover så man får passa på att slappa =) När han vaknat tror jag det får bli ett litet städryck och sen gå och handla resten av ingredienserna till middagen. Ska käka hemmagjord fiskgratäng i dag med räkor och dill =) gott.

Tisdag

Kategori: Tess

Började dagen perfekt lite stressig som vanligt då vi vaknar lite sen för att hinna till dagis i tid.. men ändå skönt att sova lite längre än till 7 så det e helt klart värt det ;) Ska bli skönt när man tagit körkortet så man kan köra i stället. Väntar bara på att papperna ska komma om att jag får köra med Älsklingen =)

Jaja väl hemma igen drack jag mitt morron kaffe framför tvn och slöa lite innan det va dags att gå igen för att hämta hem busen. Men fy fan va skit bra när jag hämta han... hoppade till och med ner i vagnen utan några protester... men när vi kommit en liten bit fick han världens utbrott och bara skrek hysteriskt och försökte klättra ut vagnen... lite pinsamt faktiskit när alla glodde på en... och mitt lilla hjärta va bara hungrig och jag kände mig hemk som inte hade mågot att ge han =( så hädanefter e det smoothies som följer med i väskan så man alltid är utrustad =) vill inte uppleva det igen Tack !!

Nåja nu e jag hemma igen och busen har fått i sig käk och sover gott nu =) hoppas han inte e allt för arg på mig =/

Ser på project Runway och väntar på att klockan ska bli 2 för då kommer Carro hit o dricker kaffe och käkar min cheesecake som jag bakat =) Sen blir det en runda bort till HM så jag kan lämna tillbaka ponchon som jag köpte =/ blev inte alls nöjd med den =) Och sen en tripp till Åhlens för att checka in deras nya till naglarna... typ papper du klistrar på i stället för nagelack =)=) skit snyggt e det. Patricia hade gjort det på sina och dom va as snygga =) tänkte jag skulle ha det till Nyår ;)

Lägger ut bild på det sen när jag fixat dom =)

H&M

Kategori: Tess

Lite av mina senaste inköp från HM =)



Badkväll

Kategori: Tess

Sebbe i badet ha ha lika glad som vanligt :)

Deppat och frossat... =(

Kategori: Tess

Haft en sjuk depp vecka i förra veckan... spendera den inprencip med att äta äta o äta och typ känna mig helt vilsen. Men idag vakna jag och kände mig på sjukt bra humör igen. =) Fick sova hela natten igenom utan avbrott för första gången på sjukt länge och dessutom fick jag sova till halv 8 =) Upp o hoppa slå på tecknadfilm och låta dagen rulla igång. Efter mysig men stressig morron begav jag mig till dagis och lämna lillkillen för att sen gå ner i stan och möta upp mamma för en frukost på Espresso House. När vi käkat och fått i oss vårt morron kaffe tog vi oss vidare till HM där jag hitta mina skor som jag velat ha as länge men inte hittat några som motsvarat min lilla bild i huvudet men nu så =)=) ooo jag blev så sjukt glad plus att jag hade fått checkar på 1000 kr att betala med oxå =) så kändes som gratis skor haha för man behöver ju inte tänka på hur mycket jag egentligen måste shoppat för för att få ut den summan ;)

Nu sitter jag och myser i soffan medans lillkillen sover och snart kommer Patricia på en kopp kaffe =)

Jag har förresten fått jobb på Guldfynd e skit glad... i för sig bara inringning men än då sjukt glad ändå =)=)