Life of Tess

Shoppingen igår =D

Kategori: Tess



Oversize tröja från BIK BOK







Boddyn från BIK BOK



Skit stora örhängen från Gina Tricote

Malmö

Kategori: Tess

Ja i dag tog jag o mamma bilen in till malmö och shoppade på Entré. Köpte lite linnen, en boddy, örhängen, t-shirt m.m. lägger upp bilder i morron =)

Vi kom iaf in där till kl 10 och va hemma i Ystad igen till 3 sen storhandla vi på willys och sist hämta ut paket på hemköp.. lååång dag va inte hemma förren halv 5 haha. Jag e helt slut och Sebastian somna av utmattning kl 7 =D så blir att stiga upp tidigt i morron med pigg o utvilad bebis =/ det e så där.

Nu har jag duschat och smörjt in mig med BUS. Blir att slappa lite i soffan nu för att sen hoppa i sängen.

På schemat i morron står det att träffa Patricia och kanske gå på Kyrkis med Sebbe.

Natti natti

Förresten nu har jag länsat hemmet på alla onyttigheter så i morron börjar allvaret kommer se ut typ så här:

* Frukost macka och oboy
* Ersättning och Kaffe
* Ersättning och Kaffe
* 1 portion middag och vatten

Wish me Good Luck =D

Fika

Kategori: Tess

Idag har jag varit och fikat med underbara Jennica på Snuggles. Efter en liten stund dök Lolo, Ida, Jessica och sofie oxå upp... trevligt trevligt =)
Va tvungen att bege mig vid 3 bara för skulle åka och handla med älsklingen innan han skulle träna. Så det e han nu och lillen sover så tänkte passa på att skriva lite här.
Middagen idag blir kotlett med potatis och sås, husmanskost sådär om ni frågar mig men älsklingen fick välja. Aja då äter man mindre iaf och i morgon vill jag känna mig smal o fin för då e det dags för PARTY =D

Vi ska ha fest i morron kväll och Sebastian ska sova hos Mormor & Morfar.. känns jobbigt att han inte ska sova hemma men någon gång ska ju va den första =/ e ju inte så långt bort från oss heller om jag skulle dö av saknad =)

nu ska jag mumsa shoklad o vänta på att lilleman ska vakna o käka middag.

puss puss



Jennica sötnosen

Morning

Kategori: Tess

Fått sova hela natten i natt till halv 8 i morse riktigt skönt =) Nu har vi stigit upp och ska snart påbörja dagens schema. Börjar med kaffe träff hos Aneta och snacka lite skit med henne... sen ska vi va hemma igen till 2 då Älsklingens syster kommer hit och vi ska lägga ut lite anonser. Sen laga middag och käka med hunny. I dag blir det korvforsell mums det e gott =D Snacka med Linda igår och vi kanske ska ha lite filmkväll med dom i kväll får se ska höras under dagen =)



Vägde mig idag och hade tappat ytterligare kilon... ooo jag älskar min bantningsmetod =)=) att jag inte gjort så innan???

Säljes

Kategori: Tess

Sjuk

Kategori: Tess

usch ja jag har sån jäkla förkylning... nyser och snorar hela tiden o kan knappt äta pga alla jäkla förkylningsplider =(=( Nu ska jag försöka hugga in på denna iaf... önska mig lycka till =/

kvällsmys

Kategori: Tess



jag och hjärtat har kvällsmys och säger god natt & sov gott =)

Outfit

Kategori: Tess

Här e en outfit från när jag skulle ner en runda på stan med mamma här om dagen... ja allt utom stövlarna va bara dom nya jag köpte som jag testa till =)=) kommer nog bli svin snygga till våren eller vad tror ni??




Hemma igen

Kategori: Tess

Så då va man hemma igen eller ja vi kom hem vid 5 men sen skulle manen iväg så fick pussa massor på han o sen skulle lillen käka o massa sånt men nu har jag tid o sitta här =) eller ja mitt hjärta vägrar o sova så han ligger o kryper runder i hela vardagsrummet =/ hoppas han somnar snart =)

Vi va ju i Trelleborg i dag och hälsa på Josse o Patric och fick träffa deras 3 veckor gamla söta Millicent. Hon va jätte söt hihi men shit så liten, kommer knappt ihåg att Sebastian har varit så liten =) det e sjukt haha. Dom bjöd på svin god middag oxå my favortite kycklingsallad med pasta och fetaost mums + vitlöksbröd. Tack så mycket =) och hoppas lussekatterna smaka... synd vi inte han stanna för kaffe men det får vi ta igen en annan gång =D

Här e lite bilder från dagen...



Trelleborg

Kategori: Tess



Nu sticker vi till Trelleborg och hälsar på Josse & Patric och deras söta Millicent. Bloggar mer sen när jag kommer hem igen puss så länge

work out

Kategori: Tess

Hade en jävlig natt i natt... lillen va jätte gasig i magen och vakna typ 1 gång i timmen.... svin drygt men han va snäll o nanna med mig till 9 i morse iaf =)
Än så länge har jag inte gjort något särskillt vättigt, gett lillen mat, ätit frukost, tvättar lite och suttit vid datorn. Jag hitta detta snygga löpbandet som jag funderar starkt på att köpa så kan jag gymma hemma istället för att köpa dyra gymkort. =D tänkte köra lite hantlar och sen springa på löpbandet för att träna upp konditionen.

in love

Kategori: Tess

Stövlarna jag köpte igår =)=) bilden tagen från scoretts hemsida



Hemma

Kategori: Tess

Hoppat i myskläderna och väntar på att hjärtat ska vakna så han kan käka middag. Och sen får gärna mitt andra hjärta komma hem så vi kan käka lite.... Nått bra på tv i kväll förresten??? Annars får det bli film mys ;)

Gud eller??

Kategori: Tess

Nu har jag varit på stan och shoppat o tagit en fika med sötaste Linda och Angie. Och jag shoppade nya stövlar till våren och lite nya underkläder.... plus present till Millicent som vi ska träffa i veckan =)=) o gud vad jag längtar hihi.

Här e lite bilder från i dag på busfröna och shoppingen....







Lägger upp bilder på stövlarna sen haha och vet ni förresten va som hände jo jag stod inne på scorett för tredje gången med stövlarna på fötterna och bestlutsångesten hängandes över mig... och när jag bestämt mig för att köpa dom hör jag någon som bankar på skyltfönstret och jag vänder mig om och möts av två killar som ger tummen upp haha då va det ju bara så att jag absolut skulle ha dom =) täcken från ovan kanske who knows =)

God morgon

Kategori: Tess



I dag e vi uppe med tuppen redan vid 7 helt sjukt vad tidigt =) Ska nog träffa Linda och söta Angie Bangie idag... vet inte men blir säkert en fika och en runda i butikerna. Jag e så sjukt sugen på att åka till malmö o shoppa men får nog vänta med det tills jag börjar jobba igen och tjänar lite bättre med pengar... e ju ingen höjdar lön du får ut av att gå hemma o va mamma ledig precis....

Nu ska jag slänga mig i soffan lite och fundera på vad jag ska äta till frulle


puss puss



Vår söta kise svårt o tro att hon kan va ett monster ibland eller hur? =)

Så här såg jag ut när jag klev ut genom dörren och begav mig mot stan....



Film byte

Kategori: Tess

den filmen sög duktigt så vi såg denna i stället och den va svin bra =)

tråkiga söndag

Kategori: Tess

söndag i dag coh vi började morgonen med att handla på willys och öb. Sen hem o käka frukost med mina älsklingar. Mamma kom förbi och vi tog en runda till Åhlens där jag inköpte hårspännen, örhängen och ögonskugga + kajalpenna.

Nu e jag ny duschad och tänker slänga upp benen i soffan och kolla film. Tror det blir denna.....




bilder från lördagen

Kategori: Tess






film o mys

Kategori: Tess



Sticker till mamma och pappa nu o käkar smörgåstårta och ser film


puss

2010 blir 2011

Kategori: Tess

ja då va det ett nytt år och det innebär nya tag och massa roligheter =)

Men vi kan ju börja med att sammanfatta infirandet av det nya året.

Gästerna dök upp kl 18 som sagt och kvällen inleddes med en fördrink. Jag panik gjorde mig i ordning eftersom vi hamnat efter lite i tiden hehe och kocken stod i bara kallingarna när folket kom hehe... men när vi va klara och drinken va uppdrucken blev det dags för middag.

Förrätten hade marcus och kristina gjort och det va ett skal gjort av parmesanost som fylldes med en röra av räkor lax och avokado super gott va det förutom att jag själv har lite svårt för lax som e gravad eller kall rökt.

Huvudrätten sen va ju då vi som gjort och den va enligt mitt tycke kanon god fast det blev ingen bajje sås för den hade stått och blitt besk i kylen =/ men det va så gott så man sakna inte den ändå =)=)

Efterätten va Christian och Martina som gjort och den va ju bara så jävla god... chokladmousse tårta med sorters mousse vit ljus och mörk shit jag hamna i himmelriket och njöt av varje tugga... gulliga som dom va lämna dom det som blev över oxå hihi och gissa vem som åt det till frukost =)

Jenny och Mathias hade med sig läsk och snacks, godis o dippa coh det slår ju aldrig fel =D

Vid 12 slaget stack vi ner till hamnen och kolla fyrverkerierna och skåla in nya året. Men det sög verkligen i hamnen i år nästan inga raketer alls och lite folk =( så efter den besvikelsen begav vi oss hem igen och fortsatte fira. Kvällen avslutades kl 3 i natt och jag fick 4 timmars härlig sömn i natt men det va det helt klart värt hade sjukt trevligt med trevliga underbara vänner.

Lite bilder från kvällen