Life of Tess

Dagens outfit

Kategori: Tess

Japp så här ser jag ut idag :)

Byxor = H&M
Linne= Gina tricot
Skärp = H&M
Beight armband = H&M

Mary Kaye

Kategori: Tess

Inledde morgonen med ett hudvårds party av Mary Kaye produkter hemma hos Kristina :) har varit på ett tidigare men såna party e riktigt kul att gå på hihi plus lite skönt med ensamtid tillsammans med tjejerna som dessutom inkluderar ompyssling av dig själv ;)

Efteråt så bjöds det på jätte god smörgåstårta och kaffe :) mums gissa om jag blev glad är ju en av mina favvo rätter ;)
Va hemma igen runt halv 1 tiden.

Filmkväll

Kategori: Tess

Ja idag står det filmkväll på menyn och det ska jag ha med min söta mamma :) kvällen kommer inledas med thailändsk takeaway för att sen till filmen plocka fram doritos chips, lösgodis och naturgodis :) min mamma är lite lustig bara för vi bestämde igår vad vi ville ha för gott och precis när jag varit och handlat berättar hon att hon bara vill äta jordgubbar för att tänka på figuren. Men haaaalllååå kunde kläckt ur det lite tidigare kanske hmpf :/ aja mer till mig och min älskling blir glad i morgon när han ser allt gott som finns kvar till han ;)

Dagis

Kategori: Tess

Ja vi e påväg hem från dagis nu :) har precis varit och hämtat lillen på dagis efter frukost mys hemma hos mig med Patricia. Nu ska jag försöka natta en pigg/trött kille för i eftermiddag blir det bus och lek på lekplatsen med vänner :)

Lunch

Kategori: Tess

Lite lunch innan massa bus och lek med barnen :)

Tisdag

Kategori: Tess

I dag va jag och lämnade lillen på dagis för första gången på 1 ½ vecka. Han blev såååå ledsen när jag gick =( men som tur va, va han på topp humör sen när jag hämtade honom igen =).

Under tiden han va på dagis så gick jag och mamma in om HM och shoppade lite, ja va ju då jag hitta det coola halsbandet.
Nu ligger lill killen och sover o när han vaknar så ska vi till Dammen och leka med Leo och Angelica. Så ska passa på att slöa lite till innan det blir dags ;)

Så coolt

Kategori: Tess

Fy fan vad coolt halsband jag hitta på HM idag. typ nästan dog när jag såg det =)=)

Måndag

Kategori: Tess

Började morgonen med att städa klart det sista som va damsugning och damtorka :) sen blev det frukost och en runda på stan/lekplatsen med mormor.

När vi kom hem sen vila lilleman middag och jag slöa i soffan. Sen begav vi oss till arbetsförmedlingen där han va så duktig och satt fint i sin vagn i hela 40 min :)

Hmmm

Kategori: Tess

Jag är grymt sugen på att testa dessa. Någon som vet om dom är bra??

Nyhet

Kategori: Tess

Har kommit ut nya chips som e svin goda... tipps till helgen ;)

Im in love

Kategori: Tess

Yes i am i denna underbara sommar parfymen som jag bara älskar =) Shit my God vad gott den luktar kommer bli en hitt i somman lätt!!! För er som inte sniffat på den så finns den på Åhléns så skynda dit innan den e slut...

Jobb

Kategori: Tess

Igår jobba jag på guldfynd ;) va ett kort pass 10.30-13.30 bara men skönt att jobba lite iaf :) Så här såg jag ut...

Fredag

Kategori: Tess

Gud så skönt, mitt lilla hjärta har sovit hela natten igenom och vaknade 7 i morse feber fri och betydligt friskare. Så efter härlig frukost här hemma så begav jag och Sebbe oss ut på stan tillsammans med mormor och sen till lekplatsen. Han även med att hämta ut två paket, bl.a. ett från HM =)
Har beställt en hel del faktiskt men det som kom nu va ett par byxor och en kavaj lite längre modell...




När lillen har vaknat ska vi käka mellanmål och sen ge oss ut på stan igen. Måste till Åhlens och köpa ny vägg almenacka och sen till hemmakväll och köpa godis till filmen som jag ska se med älsklingen i kväll =)=)

Sjukling

Kategori: Tess

Ja mitt lilla hjärta är en sjukling =( 39 graders feber och ingen aptit... 4 dagen idag så vi får hoppas det släpper till i morgon...
Idag håller jag på att sysslesätta mig med att rensa upp här hemma. Har hunnit med sebbes rum och badrummet än så länge. Skönt, i sebbes rum har jag rensat ut alla Baby leksaker så han får plats med allt det nya som e för 2 åringar =) och toan har jag rensat badrums skåpet. Nu tänkte jag ge mig på älsklingens garderob och verktyslådan haha =)
Får ju roa mig med nått för min lilla kille ligger bara och slöar framför tvn och mår kasst och den andra är i Kåseberga och fixar med husvagnen.

I kväll blir det ett glas rött och säsongsfinalen i Greys