Life of Tess

GOD JUL

Kategori: Tess

Ja god jul på er och hoppas ni får många och fina klappar av tomten =) än så länge så har jag fått parfym sätt från Diesel/Loverdose, älsklingen fick första sesongen av sons of anarchy och vår lilla tomte nisse här hemma fick en låda fylld med 150 bilar =)=).... Nu ska vi snart hem till min mamma och pappa och fortsätta julfirandet <3

Skogen

Kategori:

Idag inledde jag och Sebbe morgonen med te och mackor efter en dryg natt då min hals varit helt uttorkad av förkylningen :( men men what too do ?? Kl 10 begav vi oss ut i skogen med mamma och gick runt och busade i ca 1,5 timma :)

Nu sover lillen middag och snart kommer grannen med dottern och Carro från Malmö hit och busar :)

I kväll blir det rysare med älsklingen och Carro :)

Jordgubbspaj

Kategori:

Eftermiddags fikan fixad :) nu väntar vi bara på våra lek kompisar Milton och Kristina

Julklapp

Kategori:

Fick vi idag av våran hyresvärd :D

God morgon

Kategori:

Idag vaknade jag med världens halsont så fick bli honungs te till frukost :/ på dagens schema står det lite små plock här hemma, baka kaka till i eftermiddag för då kommer Milton & Kristina hit och leker :). Måste till affären med och köpa hem mer honung + halstabletter :(

Julklapp

Kategori:

Älsklingen va på julbord med jobbet idag där det delades ut julklappar. Denna jätte fina termos plus 2 muggar från Eva Solo fick han ... Gissa om jag blev glad :)

Morgon mys

Kategori:

Mitt hjärta i morse :)

Onsdag

Kategori: Tess

Idag har jag och sebbe bara slappat hela förmiddagen. Riktigt skönt att bara va hemma och leka tillsammans =) Sen efter lillfjun nannat middag så skulle vi egentligen leka med Linda & Angelina... men det visade sig tyvärr att angie hade fått svinkopper =( så vi fick komma på nya planer och vi bestämde oss för att gå hem till mormor och fika =) Efter vi va mätta på hennes goda mandelmasse bullar så gick vi en runda till lekplatsen. Sebbe gungade och åkte kana och sen gick vi till KappAhl och köpte kalsonger till sebbe haha han ville ha lika dana som pappa sa han =) innan vi kom hem sen så gick vi även in om leksaksaffären där han fick välja en bil som vi skulle köpa ... valet blev en STOR polisbil ;)
 
Nu har jag duschat och killarna åkte ut om till farmor och farfar där älsklingen skulle fixa nått med lite kopplingar. Snart blir det Greys och mys i soffan.
 
 
Sebbe på dagis i våras 2012 =)

Tisdag

Kategori:

Idag va jag på stan och jagade efter vinterskor till Sebbe efter jag lämnat han på dagis. Köpte ju ett par först men det visade sig att hans vrist va för hög så fick inte ner fötterna i skorna :/ men nu tror jag det ska bli bra för dessa kan man öppna upp betydligt bättre. Svin bra pris på dom oxå 499:-. Och då va det ändå sympatex!!

Nu e lill killen hemma igen och jag håller bara på att plocka lite här hemma. I kväll blir det räkmackor och mys med mina älsklingar i soffan <3