Life of Tess

God morgon

Kategori:

Natten från helvetet är över puuhh!! Lilla sjuklingen blev ju magsjuk kl 12 i natt så har ägnat hela natten till att torka kräk, tröstat en ledsen liten pojke som varit helt förvirrad av febern och inte fatta att jag va mamma :( har nog typ sovit 4 timmar fördelat över hela natten så är lagom trött. Aja nu har han druckit lite Alvedon och febern har sjunkit till 38,5 och han e betydligt piggare. Faster Patricia kommer snart på frukost så får se om han klarar äta nått idag (håll tummarna)

Middag

Kategori:

Ja idag blev det middag på tu man hand då min älskling jobbar över och inte e hemma förrän nio i kväll, och min lilla sjukling sover och e helt aptitlös :( men god middag blev det iaf nämligen hemmagjord thai Wok med nudlar, fläskfilé, Wok grönsaker, casewnötter och banan med sweet chili dressing

Sjuk

Kategori:

Ja mitt lilla troll e sjuk idag med 39-40 graders feber och allmänt slö :( stackaren! Själv e jag sjukt uttråkad då jag fått spendera hela dagen i soffan med att kolla tecknat och pyssla om min sjukling :/ och inte nog med det utan mitt hjärta ska jobba över i kväll med så han e inte hemma förren 21 heller hmmm får bli ounce opone à time på TV i kväll och nått gott till det ;)

Kalas och bak

Kategori:

Idag är dagen efter :) va ju på kräftskiva igår så är lagom sliten ;) har spenderat dagen med att först gå på kalas och fira Linus som fyllde 6 GRATTIS. Väl hemma igen så bakade jag lite frukost bullar som ska avnjutas i morgon bittig med mitt hjärta :) nu har vi bara käkat pizza och glott lite på tv och jag tror faktiskt att jag hör sängen kalla ha ha :)

Middag/efterätt

Kategori:

Outfit today

Kategori:

Dagens look

Frukostmys

Kategori:

Ja Gud vad mysigt efter jag lämnat lilla hjärtat på dagis idag så bjöd mamma och pappa på frukost :) efter frukosten gick jag och mamma ner om en runda på stan innan vi hämta hem busen igen ;)

Måndag

Kategori:

Nu jävlar i det kör vi :)
2 kokta ägg till frukost med kaviar och kaffe, omelett med sallad och ett glas peppsi Max, köttbullar med sallad och brunsås ;)

Tosselilla

Kategori:

Va på tosselilla igår med mina älsklingar. Kom dit runt 11 tiden och åkte hem halv 5 ha ha så blev en lång riktigt kul dag. Sebbe hade så kul och även om han inte kunde göra allt så va det så underbart att se hans stora ögon som lös upp av glädjen att bara vara där :) underbara unge ... När han vila middag fick vi lite tid att njuta av en kaffe i skogen och älsklingen åkte karusell ha ha blir inte äldre ;) när hjärtat vakna igen så tog vi lite lotter och han drog hem högvinsten nämligen en lila kossa och han blev överlycklig :)

Nybrobadet

Kategori:

Inledde morgonen med frukost och mys med mitt hjärta innan vi begav oss till nybrobadet med mormor :) hade det jätte mysigt, bada i massor :)

Väl hemma igen Nanna lillen middag och jag slöa framför tvn. Nu i kväll har vi bara tatt det lugnt och ätit god middag. Nu blir det fortsatt tv tittande innan sängen kallar

Kram på er

Nya västen

Kategori:

Va på hm och passade på att köpa en väst till mitt hjärta. Skulle ju köpa förra hösten men då va dom helt slut :/ så va ute i god tid i år ;)

Kul

Kategori:

Ja Gud vad kul man kan ha med lite mössa och vantar ha ha mammas älskling

Forts...

Kategori:

Nu har Lill killen vaknat igen och nu blir det lite lunch innan vi går ut en runda igen för att handla det sista till middagen ikväll och lite gott till filmkvällen i kväll med älsklingen <3

Frukost+lekplatsen

Kategori:

Började morgonen med att Patricia kom hit med nybakta bullar och käkade frukost med mig och Sebbe <3 efter det skulle hon vidare på kalas så jag och sebbe gick till lekplatsen :) efter en hel del gungande och åkt rutchkana så gick vi o köpte glass i hamnkiosken :)

Ledig

Kategori:

Idag är jag ledig och jag har ägnat förmiddagen till att städa och tvätta. Till och med rensat kryddhyllan som älsklingen svurit över ha ha Nu ska jag snart en runda på stan med min lilla pojke <3