Life of Tess

ZzZzZ

Kategori: Tess

Usch vad jag e trött idag. Kom i säng vid halv 3 och mitt hjärta va pigg och ville upp kl 8 så inte så mycket att välja på utan bara till att stiga upp =(

Hade iaf jätte trevligt igår, Kristina och Marcus kom hit och vi bjöd på Fondue. Jätte gott va det och till efterätt blev det Cheescake, fast färdig köpt eftersom A jobbade igår med. Men den va inte så jätte god och den kosta 105 spänn =/ lätt godare när man gör själv =).

Det blev spel kväll oxå igår TP med barnfrågor haha vuxen frågorna e ju as svåra satt som frågetecken allihopa =)=). Så vet inte om jag ska va stolt över detta eller kanske skämmas haha men jag VAN första omgången hihi och Kristina van den andra. Tjejer e med andra ord det Smarta könet eller hur killar =D

Nu ska jag slänga mig på soffan med en kopp kaffe och hålla tummarna för att Sebastian roar sig själv =)

PARTY

Kategori: Tess

Nu kör vi.....

mys och onyttigheter

Kategori: Tess

Varit på stan idag med Linda och Paul + en kill kompis till dom.. tog oss en fika på Hartmans sen traska jag hem till mamma o pappa så sebastian kunde få mat och mormor o morfar fick träffa lille man.
Efter en massa avklarade ärenden så ska jag och A hålla mys kväll. Precis ätit middag som blev rester från igår. Nu ost bricka och massa annat gott hunny köpt hem.

Lill killen sover så sött så nu blir det film mys. Ha en härlig fredagkväll mina söta läsare =)

Cravings

Kategori: Tess

Fick sånt enormt sug efter choklad igår kväll när jag o älsklingen va ute o gick. Så snäll som mitt hjärta e så gick han in på Rödingebergs och köpte till mig för 84 spänn shit my god och det va typ 6 chokladbitar haha han e inte klok men snäll =)

 

Här kommer en bild på mina Playboy inköp oxå...

 

Idag ska jag träffa A syster. Hon ville checka butikernas utbud så tänkte hänga med en runda. Tänker övertala henne till att käka lunch på stan oxå =P.

 

I kväll blir det kycklingwok med chili och cashewnötter.

PLAYBOY

Kategori: Tess

Börja dagen med kaffe och våra bästa år =) Sen åkte lill knott i badet hehe han tycker det e så kulo bada sötisen... ska bli kul sen när han kan leka med sina badankor morfar köpte =)

Idag på schemat står det att träffa mamma och traska ner en runda på stan. Jag ska köpa ett par mjukis byxor, jag har inga som e fina inte kul att ta på sig nått som inte e fint ju =/ men besluts ångesten e stor rosa eller svarta. Svarta gillar jag själv bäst men va fan VIT katt säger jag bara hmmm... tror jag tar dom svarta iaf.
Sen ska vi bege oss en tur ut på regementet till Anders outlet... va där i går med älsklingen o shoppa lite svin billigt fick allt för 300kr och det e äkta vara gott folk. Detta vet jag för mina föräldrar känner ägaren så tror ju inte han skulle lura dom =).

Blev iaf en ny bikini från Playboy, rosa jätte nessesär från playboy och ett rosa playboy skärp o ja just två par hippster trosor oxå och gissa vad jo från playboy haha =)
Lägger in lite bilder sen på shoppingen nu skriker lillen efter mat så får väll sluta här....