Life of Tess

uppdatering om vad jag sysslat med

Kategori: Tess

12 maj

Började dagen med att käka en god frukost på Espresso House med Linda och hennes dotter Angelina. Sebastian va så snäll och sov hela tiden så jag kunde sitta i lugn och ro och bara njuta =). Efter det så kom mamma och hämtade upp mig så begav vi oss ner en runda på stan och titta lite.

Kvällen sen bjöd på tv och pizza kväll hos mamma o pappa. Super gott och mysigt =)

13 maj

Blev bjudna på middag hemma hos svärföräldrarna i Kåseberga. faktiskt 3 rätters =)...  förätten va creps med champinjon stuvning, huvudrätten grillad piggvar med nypotatis och svin god vitvins sås och efterätten va hemma gjord glass med hallon.... riktigt gott.

Sen blev det tv tittande och mys med Andre väl hemma igen.

14 maj

Vi bjöd hem Marcus, Kristina, Carro och Håkan på middag och spel kväll. Andre hade gjort plankstek och till efterrätt blev det kiwi paj =)

Vi spelade Lika Par Leka Bäst så jävla kul det spelet hehe slutar alltid med att nått par blir små sura på varandra haha

16 maj

Blev bjudna på frukost hos Johan och Chatlin för att fira Johan som fyllt år. Trevligt va det och deras lägenhet är så himla fin hade gärna haft den =).

Sen blev det filmkväll med älsklingen.

18 maj

Va på BVC för att mäta och väga lillen. Han vägde 4420 gram och va 54 lång =) så pinsamt när vi va klara och jag hade klätt på han o sånt igen... så upptäckte jag att det va hemskt blött överallt o tänkte va fan e det för nått... tills jag upptäcker att det e mitt bröst som läcker haha tur jag hade svart tröja på mig så det knappt syntes när jag skulle gå hem inte så snyggt med runda blöta fläckar mitt på brösten ju =)

Innan BVC va jag och fikade med Hanna på Hartmans. Käka en lyx mums och tog en fanta. trevligt trevligt.

Sen synda jag och Andre på en mjukglass i hamnen =)

20 maj

Blev en fika på stan med Linda och Emelie och deras sötnosar Angelina o Kelsy.

21 maj

Rensade min garderob i dag... oj vad lite jeans jag kan ha snyft =( längtar tills jag kommer i mina älsklingar igen får se till att amma oftare och äta mindre =)

Andre skulle fiska med Tommy på kvällen så jag begav mig till Linda och hade en mysig filmkväll med våra bebisar... såg stomp the yard.. skit bra film tycker jag iaf =)


22 maj

Va och klippte mig hos Hanna i dag shit vad nöjd jag blev... klippte upp det lite och färgade håret svart blev svin bra =)=) så nu har jag bara naglarna kvar att fixa plus några kilon att tappa =)

Sen på kvällen så stack vi till Norrapromenaden och grillade med Kenneth, Isadora, Dennis och några till.

23 maj

Spelade minigolf med Håkan o Carro =) jag kom tvåa jippi löna sig nog lite att ha spelat golf innan =)=).... Sen stack vi hem till oss för att kolla på film och kränga pizza.

Jätte trevlig dag =)=)

24 maj

Tog en fika med Jennica, lolo och Helena på Snuggles.....
Åkte sen till Bo Olsson med Andre och Jennica o shoppade lite.....

25 maj

Va på BVC för att väga och mäta det lilla knytet igen.. nu väger han 4850 gram och är 54,5 lång =)
Väl hemma igen blev det att betala räkningar och stor städa lite plus renbädda sängen =)

Onsdag

Kategori: Tess

Oj oj oj det va riktigt länge sen man va här inne o skrev nånting nu =) Men har haft fullt upp med alla nya förändringar som skett på dessa 2 veckor =) ganska stor omställning när en liten bebis kommer in i familjen hihi men GUD så underbart det e.

Igår så va vi först på BVC för att mäta och väga det lilla knytet. Han väger nu 4180 och hade växt 1 cm så e nu 53 lång =)... Sen begav vi oss hemåt igen för min mormor o morfar kom och hälsade på lilla Sebastian så det blev kaffe och Kakor mums =)....

Efter det begav vi oss för att fotograferas på Ystads Allehanda... shit fotografen va helt stirrig så blev svin nervös haha tror nog INTE bilden blev så bra haha... efter det hem till pappa en sväng o hälsa på och sen gick vi ner en rundra på stan o titta lite i affärer...

På kvällen sen träffa vi Carro o Håkan och gick ut en runda till hamnen och käkade mjukglass... väl hemma igen kolla älsklingen o jag på film innan vi stupa i säng.

Natten har väll varit sådär.... har visserligen fått sova men en liten busunge som vägra sova i sin säng utan skulle tvunget sova hos mig haha så e lite stel i kroppen i dag....

Nu ska jag iväg och käka frukost på Espresso House med underbara Linda och hennes busfrö Angelina =)

Idag är Sebastian 2 veckor gamal =) tiden rusar iväg....