Life of Tess

Helgen

Kategori: Tess

Ifredgas så va vi som sagt på Store Thor och käka... blev grillspätt med rödvinsås och potatisgratäng för min del och de va svin gott =)=) Efteråt begav vi oss till mina föräldrar och drack lite o spela spel innan vi sen drog vidare till PC. Kul ställe om man kör på lugn kväll och bara sitter o softar lite... Alltid massa konstiga flummiga människor som man kan asflabba åt mellan drinkarna ;)

Lördagmorgon va jag rät så jävla trött efter endast 4 timmars sömn innan lilleman ville stiga upp och leka.... kl 10 drog jag upp mannen så jag kunde sticka iväg o bygga naglarna hos Annelie. skönt att ha dom fixade igen =) Tog en sväng på stan sen med mamma och busfröt... jag såg ut som fan och ögonen va minimala.... klockan 21 somna både jag och älsklingen haha



Söndagen igår då alltså så började jag dagen med storstädning och veckohandling. Efter det begav vi oss till Kåseberga för att träffa svärföräldrarna och vi tog en tur i skogen för att sen åka till sandhammaren och grilla korv. Haha när vi va i skogen förresten så körde jag över en orm med barnvagnen... trodde det va en pinne först men det visade sig va en orm haha shit vad rädd jag blev =D trodde fan inte det fanns orm här....

Sen väl hemma igen så bakade jag en knäckäppelkaka som vi tog med till mina föräldrar sen som vi skulle käka middag och spela Bingolotto hos. Van som vanligt inget men hade en mysig och trevlig söndag kväll iaf.

Parfym

Kategori: Tess

Japp jag vill ha en ny parfym... och jag har hittat den jag vill ha. Är egentligen en gamal som funnits ett bra tag nu men har inte gillat den innan. Men när jag har jobbat så har jätte många tjejer kommit in och luktat som denna doften så måste va den parfymen jag hittat nu.... blir nog att jag köper den på lördag nästa vecka när jag ska in till malmö o shoppa med Caroline.  

Ska shoppa nya höst stövlar oxå plus ny väska. Gillar dom från HM i chokladbrun mocka och typ 12 cm klack as snygga e dom =)

Förresten parfymen jag yrar om är Armani Code ser ut så här....



Finns både i eaude toilet och eaude parfym. Ska ni köpa så ta parfym för den håller längre en den andra... =)

solbränd ;)

Kategori: Tess

Så nu har jag solat och hämtat hem lillkillen från dagis... skulle ju egentligen bara ge han käk o sen träffa upp Linda... men nu sitter jag här med en redbull i stället och väntar på att han ska vakna. I morgon ska jag bygga mina naglar =)=) weee vad jag längtar... e så jäkla velig med dessa naglar trivs sjukt bra med dom men typ dagar innan det e dags att bygga om dom blir jag så trött på dom att jag biter av dom ahhhh blir så trött på mig själv för efteråt ångrar jag mig som fan =/ och det kostar 700 för nytt sätt och 500 för återbesök... ändå 200 spänn som man kunde lagt på annat kul typ kläder solarie eller fika =)

Måste bli bättre denna gången och stå ut sliter ju på mina egna oxå som Fan när jag biter av dom... aja baja

Fredag i blodet igen =)

Kategori: Tess

God morgon i dag e det fredag o det innebär helg =) Sitter och njuter av min frukost som består av te och 2 knäckemackor. Gick ju fan i 180 när jag skulle lämna lillkillen på dagis. Han e ju min automatiska väckarklocka som brukar gnälla klockan 7 men nä då i dag tog han sov morgon till 8.15 och säkert längre om inte jag hade väckt han haha Jag lovar att han vaknar sjukt tidigt i morron bara för man kommer va lite bakfull... =/

I kväll så ska jag o killen plus mina föräldrar till Store Thor och käka för att sen gå vidare hem till dom och spela lite spel. Blir eventuellt utgång sen med =) Kul... jag älskar maten på Store Thor lätt den bästa restaurangen i lilla Ystad. Tror nog jag ska käka någon köttbit med deras omtalade potatisgratäng och rödvinssås... kanske några jalapenopoppers med hihi dom e ju så goda ;)

Hur ser er kväll morgon ut =D

Gamal bild...

Lunch

Kategori: Tess

idag består av redbull o kexchoklad mums =)



Har förresten beställt skal till min nya telefon fint va??....

regn o rusk

Kategori: Tess

torsdag idag ja. veckan har gått så sjukt fort redan helg i morron =) Najs
Lämnat lilleman på dagis nu i morse och ska snart hämta hem han igen... sen ska vi träffa Linda och Angelina och ha lite playday med dom =)

Ska till körskolan sen och skriva in mig och testa mina kunskaper så dom kan se om jag kan gå en intensivkurs... spännande hoppas verkligen att jag kan =)

Annars as tråkigt väder idag så typiskt det skulle börja regna nu när jag snart måste gå ut =(.....

God morgon

Kategori: Tess

Då va det tisdag i dag och jag e as trött o jätte seg. Pallar lixom inte göra någonting =/ skit drygt men e typ helt rasslig i halsen så håller nog på att bli sjuk bläää. Ska snart hämta lilleman från dagis, tänkte gå in om solariet innan bara... kan kanske pigga upp med lite värme o färg =)=)

Förresten jag måste fan lätt ha världens bästa pojkvän. Igår när han kom hem från jobb så hade han e present med sig till mig o gissa vad det va jo en Iphone 4... Tror ni jag blev glad eller shit e sjukt lycklig och kan inte sluta le när jag ser på den. Och skit kul oxå att ha en vit eftersom alla andra har svart =D



Ska skaffa en annan baksida bara... en ljus lila jätte glittrig =)

puss puss

Slö och uttråkad...

Kategori: Tess

Onsdag idag och jag känner mig jätte slö o uttråkad som fan. Lille man sover o har gjort det typ 1 timme. När han vaknat igen ska vi ta en runda på stan med mamma o titta lite i affärer. Fick hem reklam idag om att det skulle va julkoncert i malmö den 10 december. Tror det va den jag va på med Åhléns när jag jobbade där. Va skit  roligt artister och komiker som uppträdde och jätte fint julbord... tror jag ska försöka övertala mannen till att åka dit igen i år =)





Bild tagen för ett tag sen sebbe o pappa bus =)