Life of Tess

glass och bus i värmen

Kategori: Tess

Har spenderat dagen med mamma och Lilleman på stan. Gick lite i butikerna sen tog vi en mjukglass och njöt i solen. Sebastian klämde nästan en hel liten bägare haha =) Sen vidare till lekplatsen där vi gunga och åkte rutchkana. Följde med mamma hem sen och hälsa på pappa oxå. Lillkillen käka lite gröt och busa i massor innan vi begav oss hem igen vid 5 tiden. Nu har vi käkat middag (Kyckling i ugn med potatis, sås & rödkål) och lille man har somnat för natten.
Tänkte jag skulle se en film i kväll tror det blir denna



Har ni sätt den?? =)

Kvällsbad

Kategori: Tess

Igår hade vi film kväll här hemma med Marcus o Kristina o Milton =) Jätte trevligt käkade pizza o slöa =) Filmen vi såg va tyvärr rätt kass haha men så brukar det va när jag väljer film ;) Såg en som hette Hiero (rekomenderas INTE) haha.

Nu i kväll sitter lillen just nu i badet och jag passa på att blogga lite. sen när han tillslut somnat ska jag och älsklingen slänga benen i soffan o kolla film och i dag blir det Svinalängorna... sätt den?? =)

Midsommar

Kategori: Tess

Firade vi i Lödrupsstrandbad i Marcus och Kristians stuga. Va super mysigt 3 året i rad nu så kan väll kalla det tradition. Började redan kl 12 med att grilla och käka lunch ihopa, sen traska vi upp till backåkra och dansa kring midsommar stången =) Väl tillbaka i stugan igen blev det mer mat och massa mys o snack. Vi sov över i stugan och åkte hem dan efter på förmiddagen igen.

Tack för en jätte trevlig midsommar =)=) här kommer lite bilder...









Nya leksaken =)

Kategori: Tess

Tog med mormor till Åhlens för någon dag sen och Sebastian visade att han ville ha den här =) så de fick han ju så klart hehe...


Svärfar fyller år =)

Kategori: Tess

God morgon sötnosar idag så ska vi fira svärfar som fyller 59 så ett stort  GRATTIS till dig =)=) Men innan det så ska jag och lilleman ta en fika med mamma .....

Igår såg jag och älsklingen film "All good things" hette den... anorlunda film skulle tro det va en Drama/Thriller.... riktigt bra faktiskt så den rekomenderar jag verkligen...

muffins + shopping

Kategori: Tess

Idag har jag spenderat hela dagen med mamma och Sebastian på stan. Va inom alla butikerna och titta.... hittade en ny BH och klänning på Lindex. =)=) Ska ha den på midsommar hade jag tänkt =) fin va?





Nu har vi käkat kvällsmat och lillen sover så gott =) Så jag ska snart hoppa i duschen och sen ska vi käka blåbärsmuffins som jag bakat i kväll MUMS =)

puss puss

Dagens Outfit

Kategori: Tess

godmorning

Kategori: Tess

söta läsare =) idag ska jag på anställningsintervju och det ska bli jätte kul =) eller ja e ju alltid nervöst när man sitter där men ska bli kul att kanske få ett jobb =D....

Så jag bloggare mer sen när jag kommer hem från Malmö igen... blir nog någon gång i eftermiddag/kväll.

Igår kväll blev det mest slö i soffan. Såg morden i Midsommer och krängde pizza... sen somna jag så gott i den renbäddade sängen... älskar renbäddat =)=) gör inte ni?

Köpenhamn

Kategori: Tess

Yes där va vi igår och det va svin kul =)=) Jag shoppa som ett svin haha medans Älsklingen o pappa hängde på pubarna och drack öl =) Vi åkte dit för olika saker kan man säga =D Här är lite bilder från gårdagen... lägger upp bilder fårn shoppingen sen =)=)


Huvudlösa mannen


Frukost på ströget =)









Lite efter I Danmark haha =)=) va bara tvungen att fota =)

Fredags mys...

Kategori: Tess

Har spenderat efermiddagen hos mamma o pappa. Sen hem igen och lilltott somna & A stack o träna. Så satte mig vid datorn o klicka hem lite nya hårprodukter...

* Glansspray
* Hårspray
* Färbevarande volym schampo
* Volym borste
* dustit
* Hårinpackning

Skit bra sida jag beställer från Bangerhead.se heter den... säljer bara frisör produkter för jätte bra priser.

Igår va Sebastian med A hela dagen i Kåseberga och jag tog en fika med Jennica, Patricia, Linda och Angelica på Snuggles. Jätte mysigt va det synd det va lite kallt ute bara =( men grymt skönt att kunna sitta i lugn o ro och ta en fika =) va ju ett tag sen sist.

I morgon ska vi till Köpenhamn. Ska bli svin kul åker kl 9.00 i morgon bittig och e borta hela dagen medans lillfjun e hos farmor & farfar o busar. Uppdaterar med bilder o info om hur dagen varit i morgon kväll eller på söndag =D

Ikväll blir det lite godis & glass på menyn och kanske en film med hjärtat innan sängen kallar. Har köpt den Nogger galssen på paket e sviiiin god =) har ni provat den???



XoXo Tess

Bilder från Kåseberga

Kategori: Tess





Shopping & frukost på stan =)

Kategori: Tess

God morgon eller ja det va ju det för ett par timmar sen. Har varit på stan med mamma... hon messa mig i morse om att det va rea på Lindex. Så kl 9.00 stod vi utanför och vänta på att dom skulle slå upp dörrarna. Hitta 2 par byxer till Sebastian. Trodde dom va för 1 ½ - 2 års ålder men dom va ju för 1 åringar så får bli att han använder dom nu ändå. =) Efter shoppingen gick vi till Espresso House för att käka frukost. Tog varsin tonfisk bagel och latte medans lilleman fick en scones med philadelphia, marmelad o ost + en Mango/Passion smoothie.



Nu e vi hemma igen och Sebastian har somnat och jag slöar i soffan. Ska nog in på Lindex hemsida och klicka hem lite rea kläder till Sebastian som han kan ha till hösten. Dom har ju så fina Bamse kläder där.



Vad ska ni göra idag???

Kategori: Tess

God morgon sötnosar har ni sovit gott i natt? Jag har sovit helt underbart lite tråkigt att behöva gå upp kl kvart över 6 i morse bara =/.... men när man möts av världens sötaste unge med ett leende upp till öronen så e det helt förlåtit =)

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, blir förmodligen en fika hos mami o pappi i eftermiddag så jag kan hämta hem min nya klänning oxå =) weee den e as snygg... ska lägga upp bild på den sen =)

Hade film kväll med A igår... såg den Red Riding Hood... helt okej tyckte jag störigt att ljudet klydda bara, får ta och införskaffa oss en ny förstärkare.

Fest i Trelleholla =)

Kategori: Tess

Japp det va det i Lördags hemma hos Josse & Patric. Började kvällen med att grilla och käka middag ihopa i deras partytält dom satt upp i trädgården. Svin gott va det men det e de väll alltid med grillat. ;)
Efter middagen och en hel del vin o cider swenare så begav vi oss till ett uteställe i Trelleborg. Va inte så jätte roligt ville ju gå ut i Malmö men alla andra i Trelleborg så det va ju bara att hänga med =)=)

Kl 03.00 ringde vi stackars Christoffer som fick komma o hämta oss och kl 04.30 kom jag i säng o va sviiin trött =) Tur älsklingen tog hand om lilleman på söndagen för det hade jag aldrig pallat =) Du är bäst hjärtat... =)

Bilder från kvällen....







Student 2011

Kategori: Tess

ja i fredags så va vi på studentfest och firade Julia Wennerholm som tagit studenten. Jätte trevlig bjudning och väldigt fint gjort med partytält o dukning =)=) Maten va kanon god och lilleman va på toppen humör haha =)

Här är lite bilder från kvällen....





Gratisbio

Kategori: Tess

Har precis blivit medlem i Gratisbio.se. skit bra sida om man tycker det är kul att få lite presenter hemskickade till dörren då o då =) logga in och bli medlemmar ni oxå =)

www.gratisbio.se

God morgon

Kategori: Tess

Söta bloggläsare =) Hur har ni sovit i natt... själv har jag sovit jätte gott lagom varmt så man kunde ha täcke på sig ;) Började den härligr morronen med en kopp kaffe innan jag begav mig ner på stan med Kristina för att kolla in alla studenterna haha shit har man verkligen själv varit så en gång i tiden... =) Alla bara vråla, sjöng o vissla i sina visselpipor =)=)

Begav mig en sväng inom HM oxå o köpte mig ett par nya trosor o skärp... lägger upp bilder sen. Hitta även en svin snygg fodralklänning i knall rosa som jag ska in o köpa i morron.

I kväll blir det studentfest o ska bli svin kul. Ska ni oxå fira någon student i kväll =) ?

 

Godmorgon

Kategori: Tess

Mina söta bloggläsare =) Vaknade kl halv 7 i morse av en liten kille som ropade att han va vaken o pigg, så va bara att kliva upp ur den varma mysiga sängen =(

Nu på morgonen har vi käkat lite frukost och klickade hem ett par nya skor till nu i sommar... dom som e på bild nedan =) visst e dom fina hoppas dom inte blir för höga bara 14 cm klack och A e ju inte så jätte mycket längre än mig =/ hmmm.
Håller på att avkalka kaffe kokaren och slöar lite nu när lillen sover igen. Sen senare idag kommer Linda och hennes söta dotter Angelina hit på en fika. Har ju rensat ur min garderob igår så hon ska komma hit o plocka det hon vill ha =) bättre det kommer till användning.

Va på Svedala outlet i tisdags med A och jag hitta jätte mycket fint men handla bara det as snygga skärpet som ni oxå ser nedan. Ett Tiger of Sweden skärp. Hade inget brunt så blev jätte bra. Och jag har äntligen fått min Louis Vuitton väska oxå =) weee äntligen

XoXo

Mina Senaste Inköp =)

Kategori: Tess







shopping o malmö mys =)

Kategori: Tess



Åker till Malmö med  min älskling ;)