Life of Tess

Tårta

Kategori: Tess

Ja tänkte dela med mig av en bild på Sebbes födelsedags tårta från barnkalaset som vi hade beställt av Malin. Sebbe tyckte den va superhäftig och lös upp hela han när han fick se den :)

Dagen efter

Kategori: Tess

Vaknade på söndags morgonen och kände mig sjukt trött :) vi inledde med en bakisfrukost från Sibylla (hamburgemeal) som älsklingen gick och handla. När maten va i magen och lite energi kom tillbaka blev det storstädning här hemma. När vår lilla prins kom hem så gick vi ut på gården och körde bil med Caroline och aylea. Älsklingen passa på att fixa bingolottor och pizza till middag. Sen avsluta vi kvällen med mys i soffan tillsammans med chips & dippa, ostbågar och Partaj på tvn :)

Crusing

Kategori: Tess

I lördags va det crusing här i stan. Vi gick på marinan och käka med mina föräldrar kl 18 för att sen kolla på bilarna vid kanonerna. Detta året fick Sebbe sova hos farmor och farfar så vi passade på att festa lite. Vid ungefär halv 9 hade vi kollat klart på bilarna och vi skiljdes åt från mina föräldrar för att sen hem till oss och ha fest för vänner. Vi drog sen vidare till litemer där det va knökat med folk men skit kul :) va hemma igen och i säng kl 4 på morgonen